Početna Vijesti Novosti Otkriveno ko je milioner sa kojim je Rialda ostala trudna: Poznat je...

Otkriveno ko je milioner sa kojim je Rialda ostala trudna: Poznat je na cijelom Balkanu, a voda najbolje cice iz regiona (Video)

Rialdu Karahasanović gledaoci svakodnevno prate putem rijalitiju Zadruga u kojem je nedavno izazvala veliku pažnju nakon što je priznala da svojevremeno išla na abortus.

– Ja sam bila trudna sa dečkom koji je milioner. Bili smo godinu u vezi, nikad mi nije avionsku kartu platio. Tada sam imala 20.000 eura duga. Nisam imala ništa, nisam imala uslove da rodim dijete. Njega nije zanimalo ništa ozbiljno da ima sa mnom, a to sam tek shvatila kada sam mu rekla da sam trudna. Njegova reakcija mi je rekla sve. Morala sam abortirati, jer nisam imala novac da izdržavam to dijete. Još uvijek se nisam oporavila od toga. Voljela sam tog čovjeka, ne može niko da ostane slučajno trudan – ispričala je Rialda kroz suze.

Rialda nije krila da se viđala sa Slobom Radanovićem, nakon što je izašao iz Zadruge u kojoj se zaljubio u Lunu Đogani. U jeku njegove popularnosti, objavila je story sa njim iz automobila. Pored njega, u 2019. godini saznalo se za njenu vezu sa najboljim bh. teniserom Damirom Džumhurom koji je izvjesno vrijeme mijenjao djevojke kao loptice.

Posebno su mu zanimljive cice koje su poznate. Sa Rialdom je bio oko godinu dana, a u maju 2019. godine shvatili da nisu jedno za drugo pa su tu vezu okončali. Rialda je potvrdila vezu Džumhurom, ali i njen kraj.

Podsjetimo, u novembru 2017. godine Damir Džumhur odigrao je najbolju sezonu u životu, koja je na njegov konto donijela zaradu od 1.012.697 američkih dolara.

Najbolji bh. teniser tako je tokom te sezone zaradio skoro koliko u cijeloj dotadašnjoj karijeri.

Damir je tako postao prvi bh. teniser koji je u karijeri prebacio magičnu cifru od milion američkih novčanica.

 

Je li on taj milioner koji nije bio zainteresovan da zadrži bebu sa njim, ostaće enigma. Naši izvori iz Beograda, kažu da se viđala i sa Gobeljićem, vjerenikom Katarine Grujić.

Već sedam mjeseci gledaoci imaju priliku pratiti ljubav Rialde i Kenana Tahirovića, jedni vjeruju u tu ljubavni priču, a drugi ne. Ovih dana sve češće se svađaju i raskidaju, hoće li opstati, čini se da su šanse sve manje.