Početna Vijesti Novosti Rialda važi za najljepšu zadrugarku, a evo ko su muškarci sa kojima...

Rialda važi za najljepšu zadrugarku, a evo ko su muškarci sa kojima se zabavljala: Biznismeni, fudbaleri, pjevači, žestoki momci (Video)

Rialda Karahasanović od septembra učestvuje u rijalitiju Zadruga u kojem je nedavno otkrila svoju dobro čuvanu tajnu. Naime, ona je ispričala kako je svojevremeno išla na abortus.

– Ja sam bila trudna sa dečkom koji je milioner. Bili smo godinu u vezi, nikad mi nije avionsku kartu platio. Tada sam imala 20.000 eura duga. Nisam imala ništa, nisam imala uslove da rodim dijete. Njega nije zanimalo ništa ozbiljno da ima sa mnom, a to sam tek shvatila kada sam mu rekla da sam trudna. Njegova reakcija mi je rekla sve. Morala sam abortirati, jer nisam imala novac da izdržavam to dijete. Još uvijek se nisam oporavila od toga. Voljela sam tog čovjeka, ne može niko da ostane slučajno trudan – ispričala je Rialda kroz suze.

Mediji počeli istraživati ko je u pitanju, međutim do te informacije je vrlo teško doći. Zbog toga mi objavljujemo sve one muškarce za koje se zna da su navodno imali veze, afere ili nazovite to kako želite. Od veza sa muškarcima iy , izdvojićemo šestomjesečno zabavljanje sa sarajevskim uspješnim biznismenom Adisom Bunjom, koji se u 2018. godini razveo, a u 2020. ponovo vjerio, a onda i oženio prelijepom Eminom.

Dok je živjela u Sarajevu, nekoliko mjeseci viđala se sa Almirom Divovićem, također biznismenom koji nekoliko godina uživa u idiličnoj vezi, a potom i u braku sa svojom izabranicom. Zanimljivo je da su Adis i Almir nekad bili bliski prijatelji te da su vrlo često zajedno izlazili.

Veza koja je završila i brakom je ona sa Alijom Lokvančićem, kojeg ona opisuje kao čovjeka sa kojim nikad ne znaš “odakle će zapucati”. Nakon kraha braka, i sa jedne i sa druge strane pale su teške riječi i optužbe, a poslije nekoliko mjeseci strasti su se između bivših supružnika smirile.

Alija joj je bio najveća ljubav, ali dok nije upoznala srpskog fudbalera Nemanju Milenkovića, u kojeg se, kako je medijima ispričala zaljubila na prvi pogled. Početkom prošle godine otvoreno je govorila o njihovoj vezi. Nije krila da ju je privukao na prvi pogled:

– Upoznali smo se poslije večernjeg izlaska dok sam čekala taksi. On je stajao na parkingu i kada sam ga pogledala, samo sam pomislila da je on najljepši muškarac kojeg sam ikada vidjela. Kasnije me privuklo to što je dobar čovjek, u svakom smislu te riječi. Zna da cijeni prave vrijednosti, te je pun pažnje i razumijevanja, čak i u momentima kada me niko ne može razumjeti. Njegova dobrota je neprocjenjiva – ispričala je Rialda svojevremeno za magazin Azra.

O ovoj njenoj vezi više se saznalo u Zadruzi i to nakon što je uplovila u vezu sa Kenanom Tahirovićem. U jednoj od rasprava, iznijela da, ima neraščićene emocije prema bivšem partneru. Iako je ta ljubav bila završena, ona nije bila načisto sa emocijama. Ovih dana, tokom svađe sa Stefanom Karićem, ova atraktivna zadrugarka priznala je da je bila sa Nemanjom prije nego što je ušla u rijaliti, te da je on raskinuo vezu sa njom jer je htio da se poveti društvu i izlascima. Ranije je ispričala da je to jedina veza za koju se borila svim silama i bila spremna da se bori do posljednjeg atoma snage.

Prije Nemanje, Rialda se viđala sa Slobom Radanovićem, nakon što je izašao iz Zadruge u kojoj se zaljubio u Lunu Đogani. U jeku njegove popularnosti, objavila je story sa njim iz automobila (koji možete pogledati u videu ispod op.a).

Pored njega, u 2019. godini saznalo se za njenu vezu sa tad mladim sportistom koji je u 2017. godini postao milioner. O kome se radi, pogledajte u videu ispod:

Inače, već sedam mjeseci gledaoci imaju priliku pratiti ljubav Rialde i Kenana Tahirovića, jedni vjeruju u tu ljubavni priču, a drugi ne. Ovih dana sve češće se svađaju i raskidaju, hoće li opstati, čini se da su šanse sve manje.