Početna Izdvajamo Fiona: Otvaranje nove prodavnice odjeće u kojoj ćete ekskluzivno pronaći svjetski poznate...

Fiona: Otvaranje nove prodavnice odjeće u kojoj ćete ekskluzivno pronaći svjetski poznate brendove

Fiona samo za vas dovodi svjetske brendove na bh. tržište, koji će oduševiti sve žene koje brinu o sebi, osjećaju se posebno, vole se odijevati elegantno u svakoj prilici i uvijek biti u trendu.

Brendovi koje ćete moći pronaći ekskluzivno u Fioni su poznati brendovi Ipekyol, Gizia, Machka, Serpil, adL, Perspective i Cransel.

Fiona će vam predstaviti kolekcije odjeće u klasičnom i ležernom stilu, čiji je kupac elegantna žena uvjerena u svoju ljepotu. Mnoge haljine su prigodne za društvena događanja, a Fiona će vam predstaviti i uredsku i ležernu odjeću.

Za krojenje koriste se tkanine iz Italije i Francuske, a stilovi uvijek zadovoljavaju najnovije modne trendove. Dizajn nekih modnih komada je hrabar i neobičan, ali u isto vrijeme sva odjeća je vrlo nosiva, što osigurava visoku popularnost brandova u Europi.

Fiona će vam pored udobne i kvalitetne odjeće inspirisane modnim pistama, ponuditi i ženske torbe izrađene od visokokvalitetnih materijala.

Uskoro, pored prodavnice u Importanne centru, proizvode će biti moguće naručiti i online putem Web shopa.

Za sve ono što možete pronaći u Importanne Centru i za super ponude koje vas očekuju, možete nas pratiti na našem Instagram profilu i Facebook stranici.

Fiona – adresa za najelegantnije komade ove sezone i uživanje u kupovini!