Početna Izdvajamo Studio ljepote “Emerald” brine o njegi Vašeg lica, tijela i kose, a...

Studio ljepote “Emerald” brine o njegi Vašeg lica, tijela i kose, a nude i posebne pogodnosti

Foto: Mirnes Mašić

Studio “Emerald” nalazi se na adresi Bilalovac 28 u Kiseljaku, a oni koji su bar jednom kročili u ove beauty prostorije ističu da je ovaj salon jedan od najljepših u ovom bh. gradu.

Potpuno renoviran i opremljen prostor, odavno je poprimio oblik oaze u kojoj se dame, ali i muškarci relaksiraju i podmlađuju.
Pored brojnih pogodnosti, prednost im je i to što se svakom klijentu pristupa individualno.
Vlasnica studija je Esmeralda Pljakić iza sebe ima već šest godina profesionalnog rada sa kozmetičkim i frizerskim uslugama. Nije zanemarljivo ni to što je Esmeralda bila na raznim edukacijama kako u svojoj zemlji tako i u inostranstvu gdje je stekla brojna priznanja i certifikate.
U svom CV-iju vlasnica ovog studija ima završenu i edukaciju kod Aleksandre Gudelj (masterclass / brazilian makeup fantasy, umjetnost smokey eyes vol.1, 2 i 3 , napredne make up forme). Ponosna je što u svojoj biografiji posjeduje i certifikat Mystic Nails ”3D Acrylic” koji je stekla u Beogradu. 

“Emerald” nudi frizerske usluge kako za žene tako i za muškarce, tretmane lica, manikuru i pedikuru, depilaciju, obrve, masaže…

Svake sedmice, u ovom beauty studiju, postoje akcije po kojima klijenti mogu dobiti proširenu uslugu, a po povoljnim cijenama.

U organizaciji kineske udruge za međunarodnu razmjenu medicinskih trajnih šminkarskih ljepota, Esmeralda je dobila kvalifikovani certifikat o završenom treningu za permanent make up.
Ovdje se studiozno radi, pa se o svim detaljima vodi briga. Iz tog razloga, rade sa kvalitetnim proizvodima kao sto su MilkShake, Revlon, Ethe, Indaco itd.
Sa sadašnjim malim, ali vrijednim timom “Emerald” će nastaviti rasti i širiti se. Već na ljeto, vlasnica nam saopštava, da ima namjeru otvoriti još jedan kozmetičko- frizerski salon u Zenici, preciznije na lokaciji Jalija. Taj novi salon će imati i prošireni asortiman usluga, samim tim biće neophodno da bude i zaposleno više ljudi.
Sve dodatne informacije ili rezervacije možete izvršiti na broj tel. 061 284 988

. . .

. . . . .

.