Početna Izdvajamo Caffe slastičarna “Silueta” ponovo radi: Kombinuju ukuse, izrađuju kolače i torte po...

Caffe slastičarna “Silueta” ponovo radi: Kombinuju ukuse, izrađuju kolače i torte po želji, pa ćete ih zbog toga pamtiti

Foto & Video: Mirnes Mašić

U srcu najstarijeg nastanjenog područja sarajevske regije, na Ilidži, u Sara Centru na prvom spratu prostire se Caffe slastičarna “Silueta”, u kojoj svakodnevno možete kušati preko 30 vrsta raznovrsnih kolača i torti za sve prilike i to po povoljnim cijenama.

Njihova vlastita proizvodnja kolača i torta za rođendane, svadbe i razna slavlja su jedan od glavnih aduta “Siluete” koja zapošljava 13 uposlenih.

Pored raznovrsnih kolača i torti, ova ilidžanska caffe slastičarna u ponudi ima i palačinke, milkšejk, brojna alkoholna pića, kao i

sve tople i hladne napitke, ali i 100% prirodne cijeđene sokove.
Stalni gosti ovdje su redovno pili kafice i uživali u delicijama, sve dok nisu saopštene pooštrene mreže, po kojim su zatvoreni svi ugostiteljski objekti u Kantonu Sarajevo, pa sad ovdje možete preuzeti lično narudžbu ili će vam istu dostaviti na kućnu adresu. Svoje narudžbe možete izvršiti na broj telefona 063 294 647.
Jednom kad ova novonastala situacija bude prošlost, menadžment “Siluete” se nada da će realizirati svoj plan da proširi svoju proizvodnju, te da kolače i torte plasiraju i u brojne sarajevske markete.
“Silueta” kombinuje ukuse pa izrađuje sve vrste kolača i torti po želji, a po kojim ćete ih pamtiti. Vrše i dostavu istih.
Raznovrstan asortiman torti i kolača privući će Vas, ali i zadržati na navedenoj lokaciji. Uvjerite se u kvalitet njihove usluge.
Kompletan njihov slatki program i sve ono što svakodnevno pripremaju, možete pratiti putem njihove Facebook stranice

.

. . . . .. .

.