Početna Izdvajamo Frizerski studio “Madam” pruža sve vrste frizerskih usluga: Profesionalni odnos i spremnost...

Frizerski studio “Madam” pruža sve vrste frizerskih usluga: Profesionalni odnos i spremnost da se klijentu ispune sva očekivanja su osnove u radu

Foto: Mirnes Mašić

Kosa predstavlja određenu moć i uticaj, a to kako je oblikujemo govori svijetu upravo o tome šta nas pokreće, motiviše, inspiriše i na koji način demonstriramo svoju ličnost, smatraju u Frizerskom studiju Madam u koji je naša ekipa zavirila. Profesionalni odnos i spremnost da se klijentu ispune njegova očekivanja su osnove u radu.

Frizerski studio Madame koji se ranije nalazio na Marijin Dvoru, od avgusta 2020.godine nastavio je sa radom na novoj, boljoj adresi Džidžikovac 10.
Ova atraktivna lokacija u centru grada dala je novu notu poslovanja i privukla novu klijentelu koja bira da uživa u pažljivo opremljenom enterijeru salona vlasnice Belme Klačar. Svaki detalj osmišljen je kako bi posjeta salonu bila posebno iskustvo.
U ovom beauty prostoru naćićete i bogat asortiman proizvoda za kućnu njegu kose, a ljubazno osoblje nastojalo je da svaki segment ove beauty adrese dovede do savršenstva. Kroz fotografije koje su pred vama uvjerit ćete se da su uspjeli u tome.

Osim što je ova poznata sarajevska frizerka dobitnica mnogih priznanja, diploma i nagrada, Belma je, između ostalog, i Wella edukator za BiH.Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i kontinuiranoj edukaciji Belmin tim će Vam pomoći da napravite pravi izbor.

Na edukacijama se prvenstveno objašnjavaju nove tehnike koje izlaze na tržište, a edukacije postoje za fizička i pravna lica.
Njihove radove svakodnevno možete pratiti na njihovim profilima na Instagramu
Facebooku
Radno vrijeme salona je od pon-pet (09h-19h), sub (08h-16h), a nedjeljom i praznicima ne rade.

.

. . . . .