Početna Vijesti Novosti Isak u Sarajevu ostao bez teksta nakon što mu je ovakav doček...

Isak u Sarajevu ostao bez teksta nakon što mu je ovakav doček priredio Sejo Brajlović: U BiH on je već pobjednik “Zvezda Granda”

Isak Šabanović, dečko koji je raspametio Balkan, nakon što se samo jednom pojavio u Zvezdama Granda, nekoliko dana boravi u Sarajevu gdje gostuje po medijima. On je jučer govorio za Senzaciju i Ekskluzivu i to u restoranu Brajlović, gdje mu je spektakularan doček priredio Sejo Brajlović, vlasnik ovog restorana.

Iako je ovaj mladi rok pjevač na specijalnom režimu ishrane, nije mogao odoljeti Sejinom bifteku i domaćem kajmaku, kojim ga je Sejo počastio.

Nakon ručka, Brajlović je donio svoje domaće vino pa nazdravio sa ovom mladom balkanskom zvijezdom kojeg u Sarajevu proglašavaju pobjednikom aktuelne sezone “Zvezda Granda”.

Nakon vina, Isak je zapjevao Seji “Ružica si bila”, razgalio ga, pa je Brajlović izvadio 200 KM i zakitio ovog Bjelopoljca koji prvobitno nije htio da uzme bakšiš, a onda je Sejo objasnio “da je korona i da je red da ga pogura malo”. Šabanović mu je, potom, rekao:

“Da sam znao, još bih ti jednu zapjevao”, što je izazvalo smijeh prisutnih u ovom dijelu restorana “Brajlović”.

Isak je na ovakvu dobrodošlicu kod Seje, bukvalno ostao bez teksta. Samo je ponavljao “hvala vam do srca”…

Podsjetimo, otkako se pojavio u Zvezdama Granda Isak je tema broj 1 u regionu, ali i šire. Njegov nastup ne izlazi iz trending liste ni mjesec dana nakon pojavljivanja, pa je postao prava atrakcija gdje god se pojavi. Razgovor sa njim uskoro pogledajte na našem portalu.

. .

. . . . .

.

.