Početna Izdvajamo Ko hoće nađe način: Mjesec nakon prvog, Sanela Huskić otvorila Frizersko –...

Ko hoće nađe način: Mjesec nakon prvog, Sanela Huskić otvorila Frizersko – kozmetički salon “Sany 2” na Ciglanama

Foto: Selma Muminović

Kažu da ako nešto dovoljno želiš cijeli svemir će se urotiti da se to i ostvari. Izgleda da su želje prijatelja i saradnika Sanele Huskić za povećanjem posla na otvorenju njenog prvog salona bile iskrene pa je bukvalno nakon mjesec dana otvorila i novi Frizersko-kozmetički salon “Sany 2” i to na Ciglanama.

Naime, sinoć (u četvrtak) u 19 h je svečano otvoren Frizersko-kozmetički salon “Sany 2” na Ciglanama u vlasništvu Sanele Huskić koja je nedavno otvorila svoj prvi salon “Sany” u Vogošći. Posao joj je krenuo neočekivano dobro, pa se ukazala potreba za još jednim:

“Živi sam dokaz da ko hoće nađe način, ko neće nađe izgovor. Posla ima za one koji imaju volju za radom, sve drugo su izgovori. Prvi salon sam otvorila u najgore vrijeme, krajem decembra, u pandemiji, pa evo Onaj gore dao je nafaru jer nije do ljudi nego do Njega”, kazala nam je Sanela koja je sinoć nešto iza 19 h presjekla crvenu vrpcu i uz ukusnu hranu, piće i tortu proslavila svoj novi poslovni uspjeh.

Sa njom je, na otvorenje, stigao i, u Sarajevu dobro poznati kiropraktičar Alija, ali i njeni najbliži prijatelji i saradnici. Veće otvorenje nije željela zbog epidemiološke situacije, ali i zbog toga što je ovaj salon prostorno manji nego onaj u Vogošći.

Kroz galeriju fotografija pogledajte kako je bilo na ovom otvorenju:

.

. ... . . . . . . . . . . . . . . . . .