Početna Vijesti Novosti Konačno se oglasio Rialdin bivši muž Alija Lokvančić: Može ona da priča...

Konačno se oglasio Rialdin bivši muž Alija Lokvančić: Može ona da priča u rijalitiju šta hoće, ali cijelo Sarajevo zna ko je Rialda (Video)

Rialda Karahasanović, učesnica je rijalitija Zadruga, a nedavno je ponovo pokrenuta priča o njenom bivšem suprugu Aliji Lokvančiću sa kojim je bila pet godina u braku. Naša ekipa kontaktirala je Aliju kako bih nam prokomentarisao njene tvrdnje da nikad nije bila u vezi sa ženama, ali Lokvančić nije želio da se osvrće na učešće svoje bivše supruge jer, kako reče, ne želi da se više pominje u kontekstu sa njom:


“Ne bih više ništa da izjavljujem o njoj. Može ona tamo u rijalitiju da priča šta hoće, a činjenica je da cijelo Sarajevo zna ko je Rialda. Meni je drago što je Anesa Nena potvrdila moju priču. Toliko”, bio je jasan pjevačicin bivši suprug za kojeg se udala kad je imala dvadeset godina. A detalje o njihovom razvodu možete čuti ispod u videu:

Podsjetimo, Anesa Nena Karić je izjavila da je Alija znao za njene afere i veze sa ženama, ali da je htio izvući iz toga. Dodala je i da joj je bio dobar dok nije završio u zatvoru, tad je odjednom postao kriminalac.


Šta je još Anesa rekla o sarajevskoj pjevačici, pogledajte ispod u prilogu: