Početna Rijaliti Nadežda Biljić: Idalje nisam baš onako kako treba da budem, čujem razne...

Nadežda Biljić: Idalje nisam baš onako kako treba da budem, čujem razne spekulacije da ću da uđem u Zadrugu… (Video)

Nadežda Biljić je često spominjana u srpskom rijalitiju Zadruga jer je njen nevjenčani suprug Toma Panić sa kojim ima sina javno prevario.

Naime, Toma je najprije flertovao sa nekim zadrugarkama, a onda je pred svima priznao da se zaljubio u Hrvaticu Paulu i počeo vezu sa njom.

Njegova supruga Nadežda mu je, podsjetimo, prije toga u video pozivu plakala i rekla “da više nema ženu”, što je Panić očito ozbiljno shvatio.

S druge strane, nacija se pitala kako je prevarenoj Nadeždi koja je dijabetičar i koja pored brige o djetetu koje je jedva preživjelo, mora da doživljava ovakvu sramotu.

Nedavno su objavljeni brojni članci koji najavljuju njen ulazak u Zadrugu, pa je ona sad odlučila da se javi uživo preko svog Instagram profila i da svima kaže kako se osjeća:

“Evo malo da se javm pošto čujem razne spekulacije da ću da uđem, da neću da uđem, nije mi dobro, dobro mi je… Nije mi bilo dobro idalje nisam baš onako kako treba da budem, ali u suštini sam mnogo bolje tako da žao mi je dušmani, ali nećete još dočekati moj kraj”, rekla je na početku javljanja, a onda je otkrila ulazi li u Zadrugu.

Ispod u videu pogledajte šta je imala da kaže:

.

. . . . . . . . .