Početna Rijaliti MENSUR OTVORIO DUŠU O MINI: Nikad nisam bio sam u vezi sa...

MENSUR OTVORIO DUŠU O MINI: Nikad nisam bio sam u vezi sa njom, a onda je uvijek bila sa mnogo njih u vezi sa mnom

Mensur Ajdarpašić, model i kik bokser iz crnogorskog Bara sinoć je odgovarao na pitanja znatiželjnih fanova koji priželjkuju da se pojavi u Zadruzi 4, pa je najviše upita bilo na tu temu.

Ajdarpašić nije potvrdio ali ni demantovao priče i pisanja da će se uskoro useliti u Bijelu Kuću.

Pored ovog pitanja, većina upita bila je o “dotičnoj” kako Mensur i njegova podrška opisuju njegovu bivšu Minu Vrbaški koja je u aktuelnoj Zadruzi ispričala da je Ajdarpašić tukao i izbacio na autoputu:

“E ovako… Ja se nisam oglašavao medijski. Zvali su me da komentarišem sve to što je ta mlada djevojčica, koja očigledno i dalje u pubertetu, izjavljivala. Očigledno ima pojačanu dozu testosterona u sebi. Ne znam koji je problem, ne znam šta želi od mene. Ja sam odavno prestao da je spominjem. Zamislite kad bih ja iznosio sve što se dešavalo. Eto ja sam došao momak da njoj uništim život. Nemojte misliti da ja nemam šta da kažem. Čekajte, evo vi znate o kakvom se profilu osobe radi. Zavirite malo u njenu prošlost, u rijalitije prije trojke, pa ćete da vidite o čemu se radi, o kakvom profilu osobe se radi. Šta je sve ta osoba spremna da uradi. Vidjeli ste sve kako sam se ponašao unutar Bijele Kuće. Ništa, jedna se ta svađa desila nakon rijalitija. Nisam je tukao, eto to ću da kažem, to laže, ali ja se ne bavim se sudovima, to govori o njoj ne o meni. Šta je tražila 9 mjeseci, ako tu nije bilo ljubavi, nisam je ja puškom tjerao da bude sa mnom. Eto mijenjaj čarape, momke, daleko ti kuća bila od moje. Tako komentarišem klevete, budalaština. Ja vam kažem, nikad nisam bio sam u vezi sa njom, a onda je uvijek bila sa mnogo njih u vezi sa mnom”, rekao je između ostalog o Mini, a onda nastavio objašnjavati njihov odnos.

Ispod pogledajte sve što je rekao o bivšoj: