Početna Showbiz ŠAKO POLUMENTA UDAO KĆERKU LJEPOTICU: Cijela porodica na okupu, sve je ponovo...

ŠAKO POLUMENTA UDAO KĆERKU LJEPOTICU: Cijela porodica na okupu, sve je ponovo na svom mjestu, a evo koji trenutak je bio NAJDIRLJIVIJI (Video)

Zbog pandemije koronavirusa folk zvijezda Šako Polumenta tri puta je zakazao pa otkazao vjenčanje svog sina Adisa, ali ga je zato slavljem i udajom iznenadila mlađa kćerka Rijana.

Naime, Šakova nasljednica odlučila je da izgovori sudbonosno „da“ u krugu porodice i najbližih prijatelja, a popularni pjevač nije krio radost i sreću na vjenčanju.

Svadbeno veselje je upriličeno u pjevačevom porodičnom domu u Podgorici, a gosti i mladenci ispoštovali su sve propisane mjere za spriječavanje širenja koronavirusa:

“U mojoj kući, u mom domu gdje sam moju Rijaldu udavao, u mom salonu smo napravili veselje. Sva moja veselja i te unutrašnje stvari ostaju u mom domu, tako će uvijek biti, da sve izađe iz moje kuće pa može da se nastavlja po restoranima, hotelima itd”, objasnio je Šako Polumenta za senzacija.ba

Inače, Šako je veoma vezan za svoju porodicu i bio je presretan kada je njegova nasljednica riješila da stane na ludi kamen. Iako je Šako planirao da kćerkino vjenčanje proslavi sa mnogobrojnim prijateljima i rodbinom, ipak su se zbog pandemije koronavirusa odlučili za intimnu proslavu. Ali to nije sprečilo Šaka da se proveseli i zapjeva na vjenčanju.

Ipak, najdirljiviji trenutak na svadbi se desio na samom početku kada je Šako pred goste izveo svoju ljepoticu, a onda su im se pridružili i njegova životna saputnica Vesna, kao i druga kćerka Rijalda, a onda i sin Adis.

Tada su ga obuzele emocije, kao i sve prisutne. Pogledajte video ispod:

.

.

.