Početna Vijesti Novosti Objavljen snimak tuče između MMA borca i oca Muhameda Bešića (VIDEO)

Objavljen snimak tuče između MMA borca i oca Muhameda Bešića (VIDEO)

Na ulicama Srebrenika došlo je do fizičkog obračuna između MMA borca Fahrudina Ferizovića i Mehe Bešića, oca bh. reprezentativca Muhameda Bešića.

U razgovoru za Dnevni avaz, Ferizović je rekao da mu Bešić duguje novac i da je zbog toga došlo do obračuna na ulici u Srebreniku.

“On je gradio kuću pa je od mene posudio 11.000 eura. Dakle, dužan mi je novac. Njegov sin Muhamed vratio je značajan dio duga, ali ostalo je spornih 2.000 eura koje sam čekao da mi donese. Problemi su nastali kada je počeo da mi prijeti. To je učestalo od kada je izašao iz zatvora. Više puta je išao u policiju da me prijavljuje, a u stvari on je meni prijetio. Slao mi je fotografije automatskih pušaka, pozivao me je putem telefona i psovao. Sve sam to uredno prijavio policiji. Govorili su mi da me traži te da sa sobom nosi pištolj”, rekao je Ferizović za Avaz.

Ferizović je kazao kako se otac Muhameda Bešića zaletio vozilom na njega.

“Izašao je iz automobila i nasrnuo je na mene. Pokušavao sam da ga smirim. U jednom momentu je zavukao ruku u džep, tada sam ga polugom savladao i oborio na asfalt. Nanio sam mu povrede, ali sam se samo branio. Za njegov dug imam svjedojke. Kao čovjek sam mu posudio i njegov sin je preuzeo dug. Za ostatak duga kao kauciju mi je dao sat. Taj sat je posebna serija Wayne Rooney koja je izdata kada je taj igrač prešaoi u Everton. Muhamed je dobio taj sat i dao ga ocu, a on ga je založio kod mene. Govorio sam mu da ću ga vratiti kada mi da novac”, istakao je Ferizović.

https://www.youtube.com/watch?v=_LD-6gdc3pc&feature=emb_title

.

.

. .

Sport