Početna Rijaliti Rialda je bila u vezi sa moje četiri prijateljice: Evo zašto mnogi...

Rialda je bila u vezi sa moje četiri prijateljice: Evo zašto mnogi navijaju da Nena Karić uđe Zadrugu i raskrinka pjevačicu (Video)

U proteklom mjesecu, u srbijanskom rijalitiju Zadruga, povela se čak nekoliko puta tema o Rialdi Karahasanovic iz Sarajeva. Zadrugari su je ispitivali ko je privlači muškarci ili žene, te da li je nekad imala afere sa pripadnicama ljepšeg spola, ali je ona izričito odbijala da prizna svoje veze sa ženama.

Brojne njene prijateljice i poznanice iz Sarajeva su ostale u čudu zbog toga jer su te njene afere bile javne i vrle turbulentne. O tome je, između ostalog, progovorila Anesa Nena Karić sa čijim se prijateljicama Rialda zabavljala. To je jedan od razloga zašto sad brojne Sarajlije navijaju da Anesa bude slijedeća koja će se useliti u Bijelu kuću na imanje u Šimanovcima.

Anesa je cijeli život provela radeći po kafanama, pa ima bogato iskustvo sa pjevačima. Npr. nepoznato je da je jedne godine pomogla Šabanu Šauliću da iz grada na Miljacki izvuče živu glavu. Ispod pogledajte razgovor sa njom:

.. .