Početna Intervju Prvi singl našao put do publike: Mladi Sarajlija Maerif uspješno zaplovio estradnim...

Prvi singl našao put do publike: Mladi Sarajlija Maerif uspješno zaplovio estradnim vodama

Bh. muzičko nebo, preciznije hip hop scena, od 9. oktobra bogatija je za novo ime. Naime, mladi Sarajlija koji se u javnosti predstavlja pod umjetničkim imenom Maerif. Zbog svog avanturističkog duha zaplivao je estradnim vodama sa svojom novom pjesmom “Crna Arabija” za koju je uradio vrhunski spot, po kojem se da zaključiti da je vodio računa o svakom detalju, pa ne čudi što je zadovoljan odrađenim poslom: “Mogu reći da sam zadovoljan što se tiče prvog projekta, naravno da planiram još projekata u skorije vrijeme. Što se tiče muzike i cijele produkcije za to je bio zadužen Rimda, a dok sam tekst pisao ja”.

https://www.youtube.com/watch?v=kmc_99ZSKnc

-Zašto ste izabrali estradu kao polje na kojem ćete djelovati?
Generalno avanturistički sam tip, volim da putujem i upoznajem nove ljude a taj mi posao pruža sve ono što volim pa onda zašto ne krenuti tim putem.

 

-Muzička takmičenja su godinama unazad sigurna odskočna daska za prodor u medijski prostor, jeste li ikad razmišljali da se prijavite na neki muzički šou?
Slažem se da su odskočna daska, ali sigurno ne za žanr kojim se ja bavim, tako da ne planiram da se takmičim jer mislim da ima mjesta za sve nas koji želimo da se bavimo ovim poslom.

-Pratite li “Zvezde Granda” i šta mislite o njihovim članovima žirija, jesu li pravedni? Da li biste se suprotstavili Karleuši kad bi počela da vas kritikuje?
Ne pratim “Zvezde Granda” iskreno, tako da Vam ne bih znao reći ništa o članovima žirija. Za sebe mislim da nisam konfliktna osoba i da mogu da nađem sa svakim zajednički jezik pa tako i sa Karleušom.
-Imate li uzora u muzici?
Ne bih nazvao to uzorom, svakako ima nekoliko ljudi čiji rad pratim i koji mi se izuzetno sviđa, mada najveći uzor treba da čovjek bude sam sebi.
– Postali ste i fitness trener, u kojem fitnessu i kakve su vam tu ambicije?
Da, privatni sam fitness trener radim sa uzrasnim kategorijama od 6-66 godina u cilju poboljšanja kvalitete života kao ni samog zdravlja. Što se tiče ambicija želio bih postati jedan od vodećih svjetskih fitness modela u budućnosti.

– Na kojim ste takmičenjima bili kad je ta vrsta sporta u pitanju i kakve ste rezultate ostvarili?
Bio sam na jednom od najprestižnijih takmičenja na ovim prostorima, a to je “JAGODINA OPEN” na kojem sam uzeo 2. mjesto u kategoriji juniori – 90kg.

-Da li ima ljubomore i takmičenja među učesnicima?
Pa što se tiče mene, ja Vam mogu reći da sa moje strane nema, a za druge ljude ne mogu da govorim jer nisam siguran.
-Na kraju, kakav je vaš emotivni status?
Slobodan sam trenutno, fokus je isključivo na meni. Kada ostvarim još neke ciljeve koje sam sebi zacrtao planiram poraditi i na emotivnom planu.

https://www.instagram.com/p/CFX5dVrDJyG/