Početna Vijesti Novosti JESTE LI VIDJELI IKAD LJEPŠU? Popović okrivio bh. pjevača što je ispala...

JESTE LI VIDJELI IKAD LJEPŠU? Popović okrivio bh. pjevača što je ispala najljepša i najbolja ribetina iz “Zvezda Granda”

U emisiji “Zvezde Granda” koja je emitovana u subotu iz daljeg takmičenja ispala je Ivana Cvikić koju je stručni žiri proglasio “najboljom ribetinom i najljepšom kandidatkinjom u takmičenju”.

Naime, za njeno ispadanje iz takmičenja Saša Popović je okrivio njenog mentora Enesa Begovića koji, kako je lijepa učesnica pojasnila, nije radio sa njom, a trebao je.

U Enesovu odbranu stala je Snežana Đurišić koja je navela kako smatra da je Begović vjerovatno imao opravdan razlog što sa crnokosom Ivanom nije radio.

“Ivana, jako si interesantna, jako si muzikalna, veoma si lijepa, interesantan stajling, interesantna na sceni, samouvjerena na sceni… Sem par sitnih iskoka, ti si bila vrlo stabilna. Ti si neko ko je veliki potencijal. Ja bih sa tobom čuda pravila”, uputila je hvalospjeve Jelena Karleuša atraktivnoj Banjalučanki.

Ivana je, inače, iz Laktaša, ima dvadeset i jednu godinu i već neko vrijeme pjeva po klubovima i pravi odlične žurke.

A ako vas zanima kako je došla do ovakvog fizičkog izgleda, ispod pogledajte neke vježbe koje radi prvenstveno za njenu zadnjicu.

. . . . . . . . . .

POVEZAN VIDEO: