Početna Vijesti Novosti ISPLIVALE FOTKE I VIDEO: Vladimir Tomović i bivša zaručnica Mikija Đuričića u...

ISPLIVALE FOTKE I VIDEO: Vladimir Tomović i bivša zaručnica Mikija Đuričića u zanosu

Ne smiruju se strasti oko tuče koja se desila u prošlu subotu u rijalitiju “Zadruga” između Mikija Đuričića i Vladimira Tomovića. Najčitanije vijesti su one koje se tiču pčelara iz Kupinova. Iz tog razloga, istraživali smo i došlo do pravog razloga netrepeljivosti Mikija i Vladimira. Radi se o Mikijevoj vjerenici, za koju je Đuričić govorio da je žena njegovog života. Konkretnije u nastavku.

Cijela frke između Tomovića i Đuričića je počela u petak. Tada je Crnogorac rekao pčelaru da je “stoka narkomanska” jer govori da bi sve crkve trebalo navodno srušiti. Do kulminacije  je došlo u subotu, kad je Vladimir prozvao Mikija da je “pohlepni mali miš, koji krade hranu po kući”. Đuričiću je zbog toga pao mrak na oči.

Međutim, pozadina sukoba ovih dvojice igrača je daleko dublja nego što se naizgled čini. Vladimir nije ispričao da je svojevremeno bio sa Mikijevom vjerenicom koju je Đuričić ludo volio.

U pitanju je Anđela Lakićević koju zadnjih godina gledamo kao voditeljicu srbijanskog rijalitija “Parovi”, u kojima je otpočela romansu sa Mikijem.

Njihovu ljubavnu priču gledaoci su pratili 2015. i 2016. godine u rijalitiju Parovi. Tad je Miki iz Kupinova zaručio Anđelu i spominjao da će se taj šou pamtiti po njihovoj ljubavi. Otvoreno je govorio da je u tom rijalitiju našao ženu svog života.

U Parovima je tad boravio i nadobudni Crnogorac Tomović. On je, naime, nakon što su njih dvoje raskinuli, počeo romansu sa Anđelom, smatraju mnogi, u inat Mikiju, sa kojim je i u ovom rijalitiju bio u svađi. Vladimir je objavio javno njihove zajedničke fotke i razišao se od plavokose glumice koja je kasnije postala voditeljica Happy televizije i rijalitja Parovi.

Ovaj značajan detalj Vladimir nije ni spomenuo, vjerovatno svjestan činjenice da bi dodatno bio osuđen.

Zanimljivo je da i nakon tuče koju je izazvao Đuričić 98 % ljudi podržava Mikija i traži od Željka Mitrovića, vlasnika Pinka da izbaci i Tomovića ili da vrati pčelara iz Kupinova.

. .

.

Podsjetimo, Anđela Lakićević širokoj javnosti poznata je kao jedna od voditeljki “Parova”, koja je nakon učešća u ovom formatu i dobila tu priliku da ga i vodi. Inače, dok je tamo boravila takođe je bila i te kako spominjana stanarka veleljepne vile, kao tadašnja djevojka čuvenog pčelara iz Kupinova, Mikija Đuričića.