Početna Showbiz Građani BiH ne mogu sebi da dođu: U Zadrugu ulazi voditelj N1...

Građani BiH ne mogu sebi da dođu: U Zadrugu ulazi voditelj N1 televizije, nekad smo ga gledali i na Hayat TV-u

Poznati bh. novinar i voditelj Adi Bebanić u subotu će se pridružiti učesnicima rijaliti šou programa “Zadruga” na imanju u Šimanovcima.

Ovu vijest objavio je na svom Instagram profilu uz opis fotografije:

“Znam da nisam normalan, ali život je da se živi. Budite mi podrška”, napisao je Mostarac koji je prije nego što se zaposlio na N1, radio na Hayat televiziji, najprije kao novinar, a onda i kao voditelj dnevne emisije “Dobar dan BiH”.

Brojni njegovi pratitelji ne kriju šok i nevjericu zbog njegove ovakve odluke budući da je imao stalni posao na najgledanijoj kablovskoj N1 televiziji, gdje je brzo napredovao.

Adi je, kako je svojevremeno pisao na društvenim mrežama, za svega nekoliko godina rada, uspio sebi riješiti stambeno pitanje u Sarajevu, a kupio je sebi i automobil, te je smatrao da je sa tim riješio vrlo bitne životne stvari. Tim više ova njegova odluka iznenađuje i čudi.

Adija su danas ispratili rodbina, prijatelji i poznanici za Beograd, a u subotu već ulazi u najgledaniji rijaliti program. U snimku ispod, čut ćete ko i slijedeći ko ulazi u Zadrugu, poslije njega:

.

.

. . . .