Početna Izdvajamo PREMIJERA: Pogledajte novi spot Kenana Tucića za koji je angažovana bivša missica...

PREMIJERA: Pogledajte novi spot Kenana Tucića za koji je angažovana bivša missica (Video)

 

Kako je Kenan Tucić, Zeničanin sa adresom stanovanja u Švedskoj, i najavio, tako je i realizovao promociju svoje nove pjesme “Idi, ako želiš” za 16. septembar u 19 h.

Tucić je, podsjetimo, zbog snimanja svoje nove pjesme i spota za istu, dolazio u Sarajevo i rodnu Zenicu. Nazad u Geteborg se nije vraćao sve dok nije završio sve detalje svoje nove pjesme koju možete poslušati ispod u video linku.

Za ovaj spot angažovana je bivša missica Kantona Sarajevo i druga pratilja Izbora za miss 2005. godine – Samra Menzilović koju smo gledali i kao voditeljicu emisije “Sto za četvero”, OBN televizije.

Kenan i Samra u ovom spotu, koji je sniman u Sarajevu, glume ljubavni par koji se udaljio, te je Kenan iz tog razloga pušta da “ide, ako želi”, ali očekuje da mu se vrati bolja.

Kako izgleda novi spot i kako zvuči nova pjesma Kenana Tucića pogledajte i poslušajte ispod:

.

.

3 KOMENTARI

  1. I’m truly enjoying the design and layout of your site. It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your theme? Excellent work!

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime