Početna Showbiz Sinovi joj potrčali u zagrljaj, a tu je i suprug: Snimak sa...

Sinovi joj potrčali u zagrljaj, a tu je i suprug: Snimak sa aerodroma topi srce, njenoj sreći nije bilo kraja

Privatni život Tanje Savić već pet mjeseci jedna je od glavnih tema domaćih medija, nakon što je njen suprug Dušana Jovančević odveo i usput oteo njihove sinove Maksima i Đorđa u Australiju.

Pjevačica je cijeli slučaj prijavila policiji i na sve načine se bori da dođe do djece.

Njih dvoje su i ranije pravili skandale na javnim mestima, a upravo se jedan dogodio prije par godina na koncertu jedne folk pjevačice.

– Već odavno je poznato da je Dušan ljubomoran i o tome se nekoliko puta pisalo u medijima. Kada su stigli na koncert, bili su veoma nasmijani i ništa nije upućivalo na to da će se bilo šta promjeniti. Tanja je sjedila u jednom dijelu i razgovarala sa izvjesnim muškarcem. Kada se okrenuo i ugledao Tanju kako se smije sa anonimnim dečkom, Dušan je dobio napad ljubomore i poletio ka njima. Odmah je počeo da se svađa sa njim, ali i da viče, neprijatnu situaciju su vidjeli i ljudi sa strane, ali se on nije na to obazirao – samo je jedna od scena u medijima opisana nedavno.

Ipak, da nekada zaista nisu skidali osmijeh sa lica govori snimak kada Dušan dovodi Tanji u naručje djecu iz Australije, a ona iz ozarena čeka na aerodromu.

Morate pogledati snimak koji je objavio “Scandal” pijre čak 7 godina, na kom Tanja hrli ka suprugu i Maksimu i Đorđu:

. . .

(balasevizam.novi.ba)