Početna Rijaliti PAPARACO: Prvi susret Ive i Marinka nakon njenog izlaska iz “Zadruge”! Evo...

PAPARACO: Prvi susret Ive i Marinka nakon njenog izlaska iz “Zadruge”! Evo kako je Grgurićeva reagovala kada ga je ugledala! (VIDEO)

Oštrom oku našeg paparaca nije umakao!

Pobednica “Zadruge 3” Iva Grgurić trenutno boravi u svom rodnom Zagrebu, a društvo joj pravi njen dečko iz Bele kuće, Filip Đukić. Iako sada ova veza funkcioniše sjajno, nije uvek tako bilo. Naime, Iva je mnogo suza u “Zadruzi 3” prolila zbog svog bivšeg dečka Marinka, koji sada ima i verenicu.

Paparaco našeg portala uspeo je da usnimi prvi susret Iva i Marinka u Zagrebu nakon njenog izlaska iz “Zadruge”. Naime, Iva je sedela u bašti jednog kafića, a njen bivši je prošao tik pored nje.

Grgurićeva je bila potpuno mirna i opuštena i nije dozvolila da je ovaj susret poremeti, a jedno drugom nisu uputili nijednu reč, već su se ponašali kao potpuni stranci.

Ekskluzivnu reportažu o tome kako izgleda Ivin život u Zagrebu, gde provodi vreme, kako izgleda njen stan i veza sa Filipom posle “Zadruge” pogledajte u nedelju u emisiji “Premijera – vikend specijal” u rubrici “U metu”.

Autor: N.Vujičić
Pink.rs

BONUS VIDEO: