Početna Rijaliti Ivana Šopić i Osman Karić oči u oči: Snimljen susret! (Video)

Ivana Šopić i Osman Karić oči u oči: Snimljen susret! (Video)

Ove večeri održava se superfinale treće sezone najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima “Zadruge”. Dok gledaoci i superfinalisti s nestrpljenjem čekaju da vide ko će ponijeti laskavu titulu pobjednika, ostali, koji su prethodnih dana napuštali Zadrugu, okupili su se kako bi ih podržali. Međutim, jedan susret je izazvao najveću pažnju. Naime, svi su gledali da li će se pozdraviti Osman Karić i Ivana Šopić.

Poznato je da je već duže vrijeme Osman Karić jedan od glavnih protivnika njene veze sa njegovim sinom Stefanom Karićem. O Ivani se u više navrata, zbog svega što je Stefanu radila, negativno izjašnjavao u izjavama za domaće medije, ali i na društvenim mrežama.

Ivana je danas izjavila da se čula sa Osmanom, da mu se zahvalila za haljine i da će se vidjeti ove večeri, što se i desilo. Njihov susret protekao je sa osmjesima na licu, a Osman je čak ustupio Ivani i stolicu da sjedne između njega i njegove supruge Kristine.

Oni su vodili opušten razgovor, a Osman i Kristina su savjetovali Ivanu da nije trebala ni u koga da sumnja ako je sigurna u sebe.

– Kako da vam objasnim, zamislite ja sam niko i ništa i dođem i kažem “Vi bre, ma vi se ne volite”. To mora da vas iznervira – rekla je Ivana.

– Ali ako si ti sigurna u tebe, onda niko ništa ne može – odgovorila je Osmanova supruga.

Izvor: Pink.rs