Početna Showbiz BIVŠA SUPRUGA OŽALOŠĆENA Aysela potresnom porukom oprostila se od u*ijenog Džibe: Hvala...

BIVŠA SUPRUGA OŽALOŠĆENA Aysela potresnom porukom oprostila se od u*ijenog Džibe: Hvala ti što si me volio, hvala za naše dijete!

Uz ovu emotivnu poruku, Aysela je objavila i nekoliko fotografija nastalih u lijepom periodu kroz koji su zajedno prošli pjevačica i Nedžib

Folk pjevačica Aysela Malkić oglasila se na Facebooku vrlo potresnom porukom kojom se oprostila od Nedžiba Spahića koji je sinoć ubijen u Sarajevu.

Ova pjevačica ima sina Nedžida kojeg je dobila dok je bila u braku sa Spahićem.

Uz ovu emotivnu poruku, Aysela je objavila i nekoliko fotografija nastalih u lijepom periodu kroz koji su zajedno prošli pjevačica i Nedžib.

Njen status sa Facebooka prenosimo u cjelosti:

– Ej moj Nedžibe, moja životna jedina ljubavi. Nismo se tako dogovorili da mene i Nedžida ostaviš tako, iako nismo sa tobom dugi niz godina. Rekla sam ti kad smo se vidjeli nakon 10 godina, da si u mom srcu bio ostao, i sve dok sam živa bit ćeš tu. I niko nikada neće moći tu prići…

A pamtim tvoje riječi kad si mi rekao: “Hvala ti što nikada nisam za ovih 10 godina čuo ništa ružno za tebe, što me nisi obrukala da spuštam glavu. Ti si majka mog djeteta”.

Hvala tebi moj Nedžibe što si me volio više od sebe, hvala ti što si meni u kući bio najbolji muž. Hvala ti što si mene gledao kao kraljicu. Hvala to što sam bila najvoljinija žena! Hvala ti za naše dijete.

Nedžibe moj, voli te voli te tvoja Ayselina i tvoj sin Nedžid – napisala je pjevačica i na kraju završila sljedećim riječima:

– Dala sam ti jedno obećanje. Samo mi znamo šta je to i opet ti obećavam da će to ostati tako… Tvoja Aysela

https://www.facebook.com/ayselaaki/posts/3010389259046676

depo.ba