Početna Izdvajamo Masažni centar HiR nudi mega popuste povodom sedmog rođendana! (Foto)

Masažni centar HiR nudi mega popuste povodom sedmog rođendana! (Foto)

Foto: Selma Muminović

Jučer je proslavljena sedmogodišnja tradicija masažnog centra i hiljade zadovoljnih klijenata.

Masažni centar HiR koji pruža kvalitetnu uslugu po razumnim cijenama je obilježio sedam godina postojanja. Na Skenderiji u ulici Hamdije Kreševljakovića 7 nalazi se prava oaza mira i opuštanja. A sada je prava prilika za relax ili terapeutske trenutke opuštanja, jer Masažni centar HiR nudi mnogobrojne popuste.

U predivnoj atmosferi obilježeno je sedam godina postojanja Masažnog centra HiR. Vlasnica Rusmira B. je prije 7 godina otvorila vlastiti salon gdje nudi usluge masaža i tretmana lica, a godinama rada je usavršavala vještine i uvodila nove tehnike, te je rezultat svemu sve veći broj klijenata i brojne preporuke.

Ovaj salon broji ukupno četiri zaposlena, gdje su svi profesionalni diplomirani fizioterapeuti sa višegodišnjim radnim iskustvom.

Masažni centar HiR nudi razne masaže: relax masaža, sportska, medicinska, anticelulitna, king masaža, VIP masaža, aromoterapijska, HiR, foot spa, hot stone, refleksologija stopala.

Pored toga, tu su i razni tretmani lica pomoću moderno opremljene aparature, uređaji za čišćenje lica, vacum skin, četka za čišćenje loca, zlatne te crno magnetne, peel off maske. Pored toga, u salonu se koriste mnoga druga sredstva, te se ističu jer su uvezena iz Kuvajta i Tajlanda.

Vrijedi spomenuti kako stručni tim Masažnog centra HiR redovno prati sve trendove i stalno se dodatno educiraju u svom polju, pa se samim time mogu ponuditi vrhunski kvaliteti usluga. Povodom sedme godišnjice postojanja salon nudi mnogobrojne popuste i nagradne igre, stoga je razloga za poći u ovaj salon više nego ikada.
Okruženi ljubaznošću ovoga tima i stručnosti fizioterapeuta, Masažni centar HiR pružiće vam neslućeno zadovoljstvo i omogućiti vam bar sat vremena opuštanja i odmor od današnjeg napetog, stresnog i brzog života… Kao i većina zadovoljnih klijenata, na ovo mjesto ćete se iznova vraćati.

Radno vrijeme salona je od 10 do 22 sati, dok nedjeljom i praznicima ne rade.

Za sve dodatne informacije i rezervacije možete kontaktirati: 060 342 3652

Masažni centar salon HiR je dostupan i na društvenim mrežama:

Facebook: https://www.facebook.com/masazetretmanilicatretmanistopala

Instagram: https://www.instagram.com/masazni_centar_hir

.
.
. . . . . . . . . .
. . . . . . . .