Početna Showbiz Dok Iva danima doziva bivšeg i plače za njim, Marinko Zovko uživa...

Dok Iva danima doziva bivšeg i plače za njim, Marinko Zovko uživa sa vjerenicom zbog koje gore mreže! Pravi je avion! (Video)

Iako je u “Zadruzi” prvo bila sa Stefanom Karićem, u kog je tvrdila da se zaljubila, a potom i sa Filipom Đukićem, Iva je bez blama priznala da je sve vrijeme voljela Marinka, svog bivšeg dečka, kojeg nikada nije uspjela da preboli.

Danima ga je dozivala, plakala pri pomisli na njega i sve ono što su imali i svima priznala da se i dalje nada da će imati priliku da sa njim razgovara po napuštanju rijalitija, do čega, po svemu sudeći, na njenu žalost neće doći.

Marinko je, naime, davnih dana okrenuo novi list, a po svemu sudeći Iva Grgurić mu nije ni na kraj pameti. Svoju sreću pronašao je pored atraktivne plavuše Sanje i konačno uplovio u mirnu luku – pala je i vjeridba, a uskoro bi trebalo i da zvanično stanu na ludi kamen, čim se normalizuje situacija oko koronavirusa.

Sudeći po njegovim svakodnevnim objavama na društvenim mrežama, Ivin bivši uživa punim plućima zajedno sa vjerenicom Sanjom, o čijem izgledu ne prestaje da se priča na društvenim mrežama. Svojom ljepotom i atraktivnim izgledom očarala je sve na Instagramu, koji ne prestaju da ih hvale i upućuju mnoštvo komplimenata, a nema sumnje da će Ivi uslijediti pravi “hladan tuš” kada bude izašla iz “Zadruge” i Marinka vidjela nikad srećnijeg, kraj druge djevojke. Ispod u videu pogledajte klipove sa Ivom, ali i život sa novom djevojkom, pa procijenite sa kim je sretniji.

. . . . . . . . .

.

 

(Pink.rs)