Početna Izdvajamo Pružite sebi samo najbolje: Angels je čist hedonizam i ekskluzivitet br. 1...

Pružite sebi samo najbolje: Angels je čist hedonizam i ekskluzivitet br. 1 u Sarajevu

Foto: Elman Omić i Selma Muminović

Video: Elman Omić

Dovoljno blizu samog središta centra Sarajeva, a dovoljno daleko od njegove vreve, najsavremenije opremljen Angels Studio nameće nove standarde salona ljepote.
U Avazavom Twist Tower-u, na 26. spratu, salon ljepote Angels (https://www.facebook.com/angels_bhf-105809444358043/) u svojih 150 m2 klijentima pruža novi koncept holističkog pristupa ljepoti, zdravlju i rješavanju stresa od svakodnevnog ubrzanog tempa života kojem smo izloženi.
Ovaj koncept je baziran na dugogodišnjem iskustvu vlasnice salona ljepote Angels Seine Hukić. Vlasnica se zbog redovnog posla bavi menadžmentom salona i u razgovoru navodi kako  dosta toga ne bi postigla da joj u poslovnom i privatnom životu ne pomažu majka i sestra.
Iako je nedavno otvoren, Angels je već postao prepoznatljiv po posebnim tretmanima lica koji su neinvazivnig karaktera a daju vidljive rezultate na licu mjesta. Salon je opremljen vrhunskom tehnologijom iz firme Mormed, koja je jedna od vodećih proizvođača kozmetičke opreme u Turskoj. Njihove usluge tretmana lica se zasnivaju na profesionalnom sistemu za analizu kože lica, te velikom aparatu koji se zove Hydra Oxy peel. Isti se sastoji od 12 nastavaka popularnih metoda čišćenja i tretiranja kože lica. Seina posebno hvali tretman Hydrafacial koji je i promovisala cijeli mjesec maj, upravo iz razloga što je namijenjen  za sve tipove kože bez obzira na godišnju dob klijenata.
Seina uživa u tretmanima radiofrekvencije zagledajući kako se klijenti podmlađuju u toku tretmana I kaže da joj je najbitnije da tretmani nisu štetni i da su medicinski odobreni i opravdani.
Kao mlada žena i majka troje male djece i sama je imala želju za olakšice u metodama mršavljenja, oblikovanja i remodeliranja tijela, ali ipak ne želi odstupati od prirodnih metoda i neinvazivnih zahvata pa je tako došla na ideju i udubila se u svijet kozmetičkih metoda remodeliranja tijela i tako proizvela pakete usluga zdravog podpomaganja u istom procesu.
Pri tome, nije propuštala detalje o njezi kože i istovremeno se detaljno posvetila načinu trajnog uklanjanja nepoželjnih dlaka na tijelu.
Novootvoreni salon počeo je sa radom početkom marta, a klijentima nudi raznovrsne kozmetičke usluge, koje svi zainteresirani mogu korististiti.
Od ostalih usluga Angels nudi i:
-njega nogu, njega ruku, masaže, tretmani lica, ekstenzije trepavica, depilacije voskom, depilacije šećernom pastom, tretmani njege oblikovanja tijela, fotoepilacije itd.
Nije zanemarljivo da svi klijenti mogu uživati u uslugama koje salon nudi, koristeći maksimalne higijenske uslove, gdje klijenti dobivaju i lične pribore za rad kako bi se minimalizirali rizici prenosenja bakterija, gljivica i slično…
Profesionalne i visoke standarde koje nameću novi beauty trendovi u  svijetu uposelni ovog salona redovno prate i usavršavaju kroz razne edukacije, tako da u ovom salonu uvijek možete naći ponude koje su drugačije u odnosu na ostale kozmetičke studije.
Salon radi svakim radnim danom od 09h-21h.
Više o njihovim uslugama možete saznati na
.
. .
. . .. . . . .. . . .
.
. .