Početna Rijaliti Kum Andreja Atijasa otkrio istinu o Luni i Marku: Sve o njihovim...

Kum Andreja Atijasa otkrio istinu o Luni i Marku: Sve o njihovim svađama i problemima (Video)

U Anabelinu zaštitu stao je kum njenog bivšeg muža Andreja Atijasa sa kojim je Anabela ponovo u ljubavi i za kojeg će se najvjerovatni ponovo udati kad izađe iz rijalitija.

Veza pobjednice druge sezone rijaliti programa “Zadruga” Lune Đogani i njenog dečka Marka Miljkovića opet je u žiži interesovanja jer se ovaj par nalazi i u trećoj sezoni ovog rijalitija. Situacija je ove godine zanimljivija jer su takmičari ove psihološke igre i Lunini roditelji, članovi nekad popularne i uspješne grupe Funky G, Anabela Atijas i Gagi Đogani.

Lunin i Markov odnos narod još intenzivnije počinjeo je pratiti od sredine marta kad se na imanje u Šimanovcima odlučila useliti Lunina majka Anabela koja je u javnosti okarakterisana kao žestok protivnik ljubavi ovo dvoje rijaliti igrača. Međutim, Anabela ih je odlučila podsjetiti na njihove žučne svađe koje su imali, a sa kojima ona nije imala nikakve veze, a ispala je, kako sama objašnjava dežurni krivac za sve njihove probleme.

U Anabelinu zaštitu stao je kum njenog bivšeg muža Andreja Atijasa sa kojim je Anabela ponovo u ljubavi i za kojeg će se najvjerovatni ponovo udati kad izađe iz rijalitija.

Zamršeni porodični odnosi gotovo svakodnevno dobijaju svoj epilog, pa se i o Luninom i Markovom odnosu saznaju novi detalji. Saša je odlučio da progovori o toliko puta pomenutoj njihovoj svađi iz Sarajeva koja je nastala kad su njih dvoje bili na odmoru kod kuma Terzića u stanu. Podsjetimo, ta svađa je završila u medijima.

Đoganijeva je tada zbog snimka svađe bila izuzetno zabrinuta za svoju bezbjednost.

Osim što je novopečenu pjevačicu i bivšeg DJ-a ova svađa poremetila sve ostalo im je u Sarajevu bilo po volji.

Iako su njih dvoje tvrdili da im je ovo bila prva i do tad jedina svađa van rijalitija, kik bokser u intervju tvrdi drugačije.

Saša kao i Andrej ne prepoznaju Lunu u aktuelnoj Zadruzi i nadaju se da će promijeniti svoje ponašanje prema majci.

.

.