Početna Showbiz Prijateljstvo jače od koronavirusa: Van Dam poslao emotivnu poruku Dragani i Toniju

Prijateljstvo jače od koronavirusa: Van Dam poslao emotivnu poruku Dragani i Toniju

U borbi protiv pandemije koronavirusa veći deo planete povukao se u izolaciju, pa tako i Dragana Mirković koja je sa porodicom u Beču, a među onima koji joj pružaju podršku osim stotina hiljada obožavalaca našao se i njen kućni prijatelj, holivudska zvezda Žan Klod Van Dam.
Jedan od najpopularnijih glumaca na svetu sa kraja prošlog veka snimio je emotivnu poruku za Tonija i Draganu i postavio je na društvene mreže pokazujući da je sa njima u mislima iako su fizički razdvojeni, i iskoristio priliku da im se zahvali na prijateljstvu.
Siguran sam da ćete me videti, Toni i Dragana, hvala vam na ljubavi i podršci svij ovih godina. Obožavam Draganinu muziku, vašu porodicu,nedostajete mi i šaljem vam poljupce. Uz božiju pomoć uskoro ćemo biti zajedno. Toni, volim te- rekao je slavni glumac, koji je upravo ovih dana trebalo sa Draganom i Tonijem da se druži u Australiji, ali do susreta zbog epidemije koronavirusa nije došlo.

Inače, sam video izazvao je oduševljenje fanova filmske zvezde pa je post za kratko vreme imao više hiljada komentara, a podelila ga je na svojim profilima i folk carica.
Pravi prijatelji nađu način da pruže podršku kada deluje nemoguće. Hvala od srca dragi prijatelju- napisala je Dragana.