Početna Izdvajamo Stvaraju osmijehe: Zubotehnički laboratorij Iris Dent radi po savremenim protokolima i prati...

Stvaraju osmijehe: Zubotehnički laboratorij Iris Dent radi po savremenim protokolima i prati svjetske trendove

Privatni zubotehnički labaratorij Iris Dent (https://www.facebook.com/zubotehnicki.lab.irisdent/) je ordinacija organizovana tako da stručni tim zubotehničke labaratorije može da izradi sve vrste visoko estetskih i funkcionalnih zubnik nadoknada.

Vlasnica Iris Bucuk (https://www.facebook.com/iris.bucuk), po struci zubni tehničar, svoje dugogodišnje radno iskustvo stekla je u Saradentu, a onda je 8 godina provela radeći u privatnoj zubotehničkoj laboratoriji Zlatan Mujkanović. Nakon toga se odvažila na vlastiti biznis kojim uspješno posluje već četiri godine.

Privatni zubotehnički labaratorij Iris Dent radi po savremenim protokolima i prati svjetske trendove u svijetu stomatologije.

Ordinacija ima 3 zaposlena, koja redovno idu na seminare, edukacije te se nadograđuju i prate poslovne trendove.

Vlasnica naglašava da postoji problem u pronalasku adekvatnog radnika jer veliki broj mladih zubotehničara odlazi iz zemlje.

Rad moderno opremljene labaratorije, koja se nalazi u ulici Akifa Šeremeta 28, ogleda se u permanentnom razvoju koji je u skladu sa najvišim svjetskim standardima i izradi zubno protetskih radova prema brojnim indikacijama pacijenata i zahtjevima stomatologa.

Najčešće rade sa sarajevskim i lokalnim stanovništvom, a njihove usluge uključuju:

-metalo-keramiku;

-bezmetalnu keramiku;

-cad cam tehnologiju;

-frez tehniku;

-skeletirane proteze;

-atečmeni;

-teleskop i konus krunice;

-biologične proteze;

-implantati;

-klasične proteze;

-okluzalni splintovi;

-privremene krunice itd.

Ova labaratorija sarađuje sa stomatološkom ordinacijom Ervin Softić, sa doktoricom Sanijom Koljenšić, ordinacija Fikret Topalović, ordinacija Edina Ahmetašević itd.

Za sve potrebne informacije možete se javiti putem mail-a:
ili  telefonom 062 787 365
.
.. .
.
.