Početna Rijaliti Razgovarali smo sa Zilhom Fetić o njenom braku: Toliko je laži iznešeno...

Razgovarali smo sa Zilhom Fetić o njenom braku: Toliko je laži iznešeno u rijalitiju (Video)

Zilha Fetić iz Novog Pazara preko noći je postala ime o kojem se svakodnevno piše u medijima, a sve zbog sramnog čina njenog supruga Edisa Ede Fetića koji je, naprasno odlučio da postane rijaliti igrač. Za njega je javnost saznala prošle godine kad je za rođendan Dragani Mitar poslao tortu. Odatkle nadimak Gospodin Torta. Ove godine odlučio je ući u novu sezonu rijalitija, kako bi, kako je objašnjavao prijateljima, oprao se od prozivki da je on poslao tu spornu tortu. Svom najboljem prijatelju obećavao je da čak neće ni spavati pored Dragane.

Sav gnjev naroda skoro pa svaki dan navlači na sebe, nekad zbog nejasnih i nelogičnih odgovora, nekad zbog intimnih odnosa sa ljubavnicom Draganom Mitar, a nedavno jer je kao najsretnije dane u životu naveo rođenje djece, potom ih precrtao i napisao datum kad je upoznao ljubavnicu. Za sve to vrijeme, ozbiljan rijalti se odvija van bijele kuće gdje on boravi jer ozbiljan pritisak trpi njegova još uvijek zakonita supruga koja ga je, čini se po prvi put otkako je rijaliti igrač, uspjela osvijestiti nakon što mu je na adresu Pinka poslala zahtjev za razvod, ali i tužbu po kojoj od Fetića potražuje 40% od njegovog honorara u ”Zadruzi” i to za maloljetnu djecu koja su ostala sa njom, koja sve ovo vrijeme, kako je navedeno u tužbi, žive od njene plate. Ovog Novopazarca je izgleda samo ova tužba i potraživanje dijela njegovog honorara duboko pogodila čak je zbog toga javno i zaplakao… Iako često ponavlja da mu novac ništa ne znači, pokazuje se potpuno suprotno. Kod njega izgleda važi ona “u sve mi diraj samo u džep ne”.

Vratimo se malo u nazad. Gledateljima, ali i ostalim rijaliti igračima nejasno je to što ga je Zilha ispratila u rijaliti, kao i to što je s njim bila u šopingu prije nego što je ušao u ovaj televizijski format, pa smo pitali Zilhu da nam konačno ispriča pravu istinu. Potvrdila nam je da je bila u Beogradu sa njim pred njegov ulazak u Zadrugu i to zbog djece. Naime, njihovi zajednički prijatelji bili su sa njim, pa su je zvali da dođe ne bi li ga ona odgovorila od te sulude ideje, pa je, napominjemo, zbog djece došla, odblokirala mu, ranije blokiranu karticu, da bi skinuo novac i kupio sebi novu odjeću. Prijatelje je uvjeravao da ulazi kako bi se oprao od prozivanja u Zadruzi 2 kad je Dragani poslao tortu za rođendan. Govorio je da neće čak pored nje ni spavati.

Edis u Zadruzi tvrdi kako se sa suprugom emotivno razišao prije dvije godine, otkako je sa Draganom, a vrijedna Zilha koja inače radi u Gradskoj upravi Novog Pazara objašnjava nam kako on njoj nikad nije priznao da bilo šta ima sa “ubicom brakova”, kako je Edo prozvao ljubavnicu Draganu. Ali je ona nalazila poruke zbog čega ga je ostavila.

Na njegove priče da je htio da se razvede od supruge koja mu je rodila troje djece, Zilha kaže “Da je htio da se razvede od mene on bi se razveo”.

Podsjetimo, Zilha je odlučila presaviti tabak i tužiti svog supruga, te mu je zahtjev za razvod poslala na adresu Pink-a. Naime, u petak je Edis Fetić napustio rijaliti kako bi se u Novom Pazaru sastao sa još uvijek zakonitom suprugom Zilhom Karišik.

Zilha je u tužbi navela da od Fetića potražuje 40% od njegovog honorara u ”Zadruzi”, pišu srbijanski mediji i dodaju da je Zilha prije manje od mjesec dana podnijela papire za razvod od Edisa koji ju je javno, pred milionskim auditorijumom prevario sa Draganom Mitar. Inače, Edo i Zilha iz braka imaju troje djece o kojima se brine njihova majka i trudi se na sve načine da ih sačuva od cirkusa koji im je otac priredio. Danas na sudu su svi čekali da se Zilha pojavi, ali umjesto nje pojavio se njen advokat. Podsetimo, ona je na Zlatiboru sa svojom djecom. Fetićevv advokat se nakon suđenja oglasio i rekao: “Zilha je sa djecom na Zlatiboru, pošto je raspust. Nije se danas pojavila, jer je otputovala. Čekamo ishod, dobićemo rešenje da li je usvojena privremena mera, da li je odbijena ili je prihvaćena i u kojoj mjeri. Treba još neki dokazi da se podnesu. Zilha je tužila Edisa za izdržavanje djece, to je donošenje privremene mjere za plaćanje izdržavanja dece do pravosnažnog okončanja razvoda braka”. Lijepa Novopazarka se sa Zlatibora oglasila sljedećim snimcima: Na prvim je napisala zimska čarolija, a kasnije je objavila i uživanje na kafi sa prijateljima.

Fetić očito nije ni svjestan kakvu je sramotu napravio svojoj porodici koja se stidi zbog njegovih postupaka. Nesumnjivo najveću bol je prouzrokovao svojoj još uvijek zakonitoj supruzi i nedužnoj djeci. Zilha je zbog toga odlučila i da ga tuži za javno sramoćenje, tako da rijaliti je htio, pa rijaltii mu tek sad počinje.

.