Početna Izdvajamo “CT One Apartments” u srcu Baščaršije su pravi izbor za one koji...

“CT One Apartments” u srcu Baščaršije su pravi izbor za one koji žele osjetiti pravi duh Sarajeva: Popusti za prvomajske praznike

Foto: Selma Muminović
“CT One Apartments”, koji se nalaze pored Gradske vijećnice, jedni su od najtraženijih apartmana u glavnom gradu Bosne i Hercegovine zbog njegove idealne lokacije.
Naime, u strogom centru Baščaršije, “CT One Apartments” izdaje 3 uredne sobe po 30m2, a tokom praznika nude, za sve kupce, idealne popuste i sjajne akcije.
Ovi apartmani su pravi izbor za one koji žele osjetiti pravi duh Sarajeva i Baščaršije, koja je srce i duša glavnog grada BiH.
Baščaršija se nalazi na sjevernoj obali rijeke Miljacke, u općini Stari Grad. Na Baščaršiji se nalazi nekoliko važnih historijskih objekata, poput Gazi Husrevbegove džamije, Careve džamije, Gradske vijećnice, Sebilja
Danas je Baščaršija glavna turistička atrakcija grada Sarajeva.
Lejla Muhović je alfa i omega ovih apartmana koji se nalaze na Baščaršiji – glavnoj atraciji grada Sarajeva.
Mlada, komunikativna, energična i dinamična Lejla može se pohvaliti širokim spektrom interesovanja.
U Lejlinoj kancelariji, u blizini apartmana koje izdaje izloženi su radovi njene majke koje su na prodaju, a u ponudi su slike kao i pribor od bakra i srebra.
Pored soba u Sarajevu, ona izdaje i vikendicu u Kiseljaku koja zbog svog prirodng okruženja predstavlja idiličan vid odmora i relaksacije.
Ova vrijedna dvadesetpetogodišnjakinja član je aikido kluba Sonkei (sport koji je fokusiran na samoodbrani). Trener joj je Alen Hadžiabdić, a zahvaljujući klubu, ima priliku da ide na razne seminare i često putuje.
Zbog svoje izražene humanosti, ali i zbog toga što je vjerski orijentisana, Lejla ima u planu da uskoro otvori i Islamski edukativni centar koji će za cilj imati da uključi 10 učenika koji bi iz manjih mjesta došli u Sarajevo i boravili, ali i školovali se u tom centru. Studentima bi bila obezbjeđena edukacija kao i smještaj i džeparac.
Zbog prirode posla kojim se bavi, ali i zbog toga sto tečno govori engleski i turski jezik, ovoj mladoj djevojci u cilju je da se poslovi počnu širiti i na granu turizma, kroz koji bi se turistima pokazale ljepote, ne samo Sarajeva, nego i drugih gradova Bosne i Hercegovine.
Sve informacije o popustima i akcijama u ovim apartmanima možete vidjeti na njihovoj Facebok stranici
ili putem kontakt telefona 061 710 003
.

. . .

.