Početna Video Priča iz Novog Pazara: Otkrivamo koliko će Edis Fetić Edo dobiti za...

Priča iz Novog Pazara: Otkrivamo koliko će Edis Fetić Edo dobiti za učešće u rijalitiju Zadruga (Video)

Edis Edo Fetić,  ušao je u rijaliti Zadruga prvo kao prijatelj Dragane Mitar, a onda je priznao njihovu vezu koja traje godinu, godinu i po ili dvije, zavisno od perioda svog učešća.

U početku je isticao kako se nikad neće razvesti, svoju suprugu Zilhu opisivao kao gospođu koja izgleda kao manekenka. I to je možda i jedina istina koju je izgovorio u decembru, prvom mjesecu svog učešća za koje je dobio, kako saznajemo od njegovih sugrađana iz Novog Pazara 20 000 eura.

Na potpisivanje ugovora za ulazak u Zadrugu pristao je na nagovor ljubavnice Dragane kojoj je u prošloj sezoni poslao tortu za rođendan, pa je po njoj prozvan gospodin Torta. O njegovom ukupnom honoraru često se špekuliše, a naš izvor iz Edinog grada kaže da će Fetić od rijaltiija zaraditi, ako ostane do finala, čak 80 000 eura.


Prijatelji i poznanici uspješnog Novopazarca su u šoku zbog ponašanja svog sugrađanina. Kažu, njima je rekao da se pokajao što je potpisao ugovor za ulazak u rijaliti, ali da će ući kako bi se oprao od svega i pokušao ponovo da se vrati supruzi Zilhi sa kojom je sve stekao.

Ona je kako govore, iz imućnije porodice, nego što je on, ali je uz nju sve postigao. Ovo sa Draganom je prva afera u njegovom životu koja mu je napravila ozbiljne probleme u nekad stabilnom braku sa Zilhom koja ga je ostavila čim se otkrilo za aferu torte prošle godine. Njoj nije jasno kad je to uspio uraditi jer su u to vrijeme provodili 24 sata zajedno, a navodno joj se zakleo u djecu da sa Draganom nije ništa imao.

.

. . . . . . . . . . . . .Senzacija.ba