Početna Rijaliti Kako je Dragana Mitar uništila brak Zilhi i Edi Fetiću (Video)

Kako je Dragana Mitar uništila brak Zilhi i Edi Fetiću (Video)

Edis Edo Fetić, ušao je u rijaliti Zadruga kao prijatelj Dragane Mitar, a onda je priznao njihovu vezu koja traje godinu, godinu i po ili dvije, te tri verzije spominju. Budući da je još uvijek oženjen, zovemo li stvari pravim imenima, onda je potrebno dodati da mu je bivša pjevačica grupe Models, ustvari ljubavnica, a da se on sa njom javno švalera. U početku je isticao kako se nikad neće razvesti, svoju suprugu Zilhu opisivao kao gospođu koja izgleda kao avion i manekenka. I to je možda i jedina istina koju je izgovorio u decembru, prvom mjesecu svog učešća u rijalitiju.

Ova priča je prava telenovela jer je bivša modelsica još uvijek u braku sa Sinišom Dragutinovićem, a Dragana je prije Edinog ulaska završila u zagrljaju i pod pokrivačem sa Vladimirom Tomovićem.

Prijatelji i poznanici Edisa Ede Fetića su u šoku zbog ponašanja svog sugrađanina. Kažu, njima je rekao da se pokajao što je potpisao ugovor za ulazak u rijaliti, ali da će ući kako bi se oprao od svega i pokušao ponovo da se vrati supruzi Zilhi sa kojom je sve stekao. Ona je kako govore, iz imućnije porodice, nego što je on, ali je uz nju sve postigao. Ovo sa Draganom je prva afera u njegovom životu koja mu je napravila ozbiljne probleme u nekad stabilnom braku sa Zilhom koja ga je ostavila čim se otkrilo da je u Zadrugu 2, prošle godine poslao tortu. Tad su počeli problem u do tad skladnom braku bračnog para Fetić.

Zilha, kao centralna figura svoje porodice, željela je da, prije svega, sačuva porodicu, da joj djeca žive u harmoniji I ljubavi kao I do tada, pa je prihvatila njegovo pokajanje i pokušala nastaviti dalje. Međutim, Edo je, nakon Draganinog izlaska iz Zadruge nastavio dopisivanje, kasnije i viđanje sa ljubavnicom, nakon čega ga je Zilha definitivno napustila.

Na kompletnu ovu priču, Zilha je našoj ekipi prokomentarisala javno švalerisanje… Poslušajte u videu šta je imala da kaže.

.

.

.