Početna Izdvajamo Pansion River, smješten u zaštićenom dijelu grada – Bentbaši, pravi je izbor...

Pansion River, smješten u zaštićenom dijelu grada – Bentbaši, pravi je izbor za turiste, ali i za poslovne ljude

Foto: Sead Vesković
Pansion River (kontakt tel. 038761 205 522)
je porodični hotel koji se nalazi na obali rijeke Miljacke u historijskom i oficijelno zaštićenom starom dijelu grada – Bentbaša, u sarajevskoj općini Stari Grad.
Lokacija hotela je idealna jer se nalazi blizu mnogih turistčkih atrakcija kao što su Vijećnica, Principov most, Bezistan itd.
Bilo da dolazite porodično, ili u krugu prijatelja, Pansion River je savršen izbor koji je pogodan za porodične i romantične odmore kao i poslovne seminare ili skupove.
Uposlenici koji goste dočekuju na recepciji uvijek su prijteljski raspoložena i na usluzi 24 sata.
Pansion River sadrži više različitih soba. Ukupan kapacitet je 50 gostiju.
Obogaćeni su apartmanom sa prelijepim pogledom na rijeku,  kraljevskim apartmanom, dječijim apartmanom sa terasom.
Posjeduju pet četverokrevetnih soba, četiri dvokrevetne, tri standardne dvokrevetne i dvije ekonomične dvokrevetne sobe.
Svaka soba ima svoj toalet namjenski dizajnirano da bude veliko i udobno, besplatne toaletne potrepštine, fen, klimu, free wifi i flat TV sa satelitskim kanalima.
Sobe sa terasom imaju prelijep pogledm na rijeku i prirodu, a možete ih pratiti i putem njihove Facebook stranice https://www.facebook.com/pansionriver/
Pored svega navedenog, svojim gostima nude i, dobro poznat, restoran Bazeni, u čijem jelovniku možete naći različite vrste hrane: raznovrsna bosanska jela kao što su grilovi, riblji specijaliteti, janjetina itd. U navedenoj hrani moći ćete uživati i na otvorenoj terasi koja je locirana na obalama rijeke Miljacke.
Restoran Bazeni posjeduje veliki broj sjedećih mjesta, ali i prostran parking koji predstavlja pravo bogatstvo jer u ovom dijelu grada objektima parking predstavlja ogroman problem.
Restoran je poznat po održavanju vjenčanja, dočeka velikih grupa, radu sa turistima, business konferencijama te obilježavanju praznika.
Pansion River i Bazeni su odlično mjesto za opuštanje, odmor i zabavu.
. . . . . .. . . . . . . .. .
. . . . . . . . . . .

 

 

.