Početna Izdvajamo ISKUSTVA GOVORE ZA NJIH! BIH IMA SEA MEHLEM KOJI GARANTOVANO LIJEČI HEMOROIDE:...

ISKUSTVA GOVORE ZA NJIH! BIH IMA SEA MEHLEM KOJI GARANTOVANO LIJEČI HEMOROIDE: Kome ne prestane bol, vraćaju novac!

Otkako se Bosnom i Hercegovinom, brzinom svjetslosti proširila informacija o proizvodu koji konačno rješava problem boli koji izazivaju hemoroidi, koji istovremeno i liječi, nastala je pomama za Sea mehlemom.

Koliko su sigurni u kvalitet i prevashodno djelovanje ovog proizvoda, sa sigurnošću su stavili svoj slogan “Koga ne prođu bolovi – vraćamo novac”.

Iako je ova parola vrlo rizična za područje napaćene i siromašne Bosne i Hercegovine, pokazalo se da je ova smjelost potkrijepljena kvalitetom bila opravdana.

Potvrdu o kvalitetu i ispravnosti SEA mehlema, izdatu od Federalnog zavoda za poljoprivredu podijelili su sa svojim vjernim klijentima putem Facebook stranice ovog proizvoda.

“Niti jedan kupac se nije javio da vrati proizvod i da traži novac nazad. Ljudi su nastavili da zovu, ali sa željom da idalje naručuju Sea mehlem”, objašnjavaju nam dvije dame koje stoje rade sa ovim proizvodima uz napomenu da ovaj mehlem mogu koristiti i trudnice i dojilje.

SEA mehlem ima antiseptičko, protiupalno i anestetičko djelovanje na oboljelo tkivo, a koristi se za unutrašnje i vanjske homoroide, a njegove prednosti su:
-djeluje učinkovito;
-liječi hemoroide;
-djeluje preventivno;
-obnavlja vezivno tkivo;
-jača stijenke kapilara;
-smanjuje i zaustavlja krvarenje i
-smanjuje bol, pečenje i svrbež

Telefon za informacije i narudžbe: 063/361-580 ili 061745760. Cijena za područje Sarajeva je 35 KM, a ako je narudžba izvan Sarajeva, dostava je + 5 KM.

Plaćanje pouzećem. Dostava se može izvršiti u roku 24 sata.

U Sarajevu se može kupiti u Biljnoj apoteci BioHerbal doo i u “Z1-2B” marketu u Hrasnom, ul.Olovska (iznad pekare “AS), a ubrzo i na drugim mjestima i u drugim gradovima.

O ovom proizvodu ne žele puno da pričaju, niti da ga reklamiraju jer kažu da im je najbolja reklama zadovoljan kupac koji ima samo riječi hvale. Prenosimo nekoliko iskustava koja stoje na Facebook stranici ovog mehlema https://www.facebook.com/seamehlemsea/?tn-str=k*F

Više informacija možete dobiti putem e-mail adrese: seamehlem@gmail ili putem njihove Facebook stranice

https://www.facebook.com/seamehlemsea/?tn-str=k*F