Početna Showbiz TRBOVIĆ: Poručio bih Lepom Mići da ne širi krivu sliku o nama,...

TRBOVIĆ: Poručio bih Lepom Mići da ne širi krivu sliku o nama, to što on ne smije da dođe ovdje je drugo (Video)

Ermina Pašović, rijaliti učesnica Zadruge, često spominje svoje rođake -Trboviće, koji, kako je isticala “drže Sarajevo”. Ovoj porodici njeno ponašanje napravilo je probleme jer su vlasnici ugostiteljskih objekata, pa je Amar Trbović pristao da se oglasi i ogradi se od Ermine koja je u rijaliti ušla kao djevojka Baneta Čolaka.

Na pitanje da li mu je napravilo probleme to što je Ermina izjavila da njeni mrze pravoslavce, Amar objašnjava:

“Normalno da mi je napravilo neugodnost. Ne znam njenu familiju nikako, a ne vjerujem da je to istina. Drugo, napravilo mi je neugodnosti jer ja držim klub, mi smo u Sarajevu multietični. Eto Bane kad je prvi put dolazio krio je tetovaže. Pitam ga šta to radiš, kaže on, “meni je Lepi Mića rekao ako mi vide tetovaže da će me prebiti, pržiti… Isto kao da smo mi ovdje… Zato bih volio da kažem Mići, on je odavde iz Sarajeva, bio je ovdje konobar. Šta on ima protiv Sarajeva, što on ne smije da dođe, to je drugo. Da ne širi u javnost krivu sliku o našem narodu, mi to ne gledamo, evo kod nas udaljeno u 100 metara pravoslavna i katolička crkva, a ovamo džamija, tako da mi to ne gledamo. Mi smo multietični, svačiju vjeru poštujemo”.

Ispod pogledajte ostatak intervjua u kojem otkriva sve o poznanstvu i saradnji sa Banetom, Borom Santanom, Zolom i Anabelom i Andrejom Atijasom.

.

. . .

.