Početna Izdvajamo Besplatne nargile u znak zahvalnosti: U Mahali na Ciglanama dominirali su osmijesi...

Besplatne nargile u znak zahvalnosti: U Mahali na Ciglanama dominirali su osmijesi i dobro raspoloženje (Video)

 

Petak, 27. decembar u Sarajevu će biti zapamćen kao DAN MAHALACA. Naime, davno je menadžment ovih brend objekata u glavnom gradu BiH odlučio da svaku godinu privedu kraju – danom posvećenim onim najvjernijim Mahalcima koji tokom cijele godine svoje vrijeme provode družeći se sa dragim i bliskim ljudima u toploj atmosferi Mahale.

“Najteža stvar u vezi sa uspjehom je to što morate da nastavite da budete uspješni. Vaša podrška koju nam pružate godinama je dokaz da smo uspjeli.

Zbog toga, dragi naši Mahalci, trudimo se da svaki dan udovoljimo vašim zahtjevima i da vas ugostimo najbolje sto možemo, jer smo tu zbog vas. Baš zato, 27.12 (petak) je dan kada se svima vama zahvaljujemo što ste prepoznali nas trud i što zajedno sa nama stvarate priču #JEDNAJEMAHALA!

27.12 nije marketinški trik, već samo dan kada vam pokazujemo koliko nam znači i koliko smo sretni što vas imamo za svoje goste, prijatelje, i članove porodice Mahala.
Zato, učinite nam zadovoljstvo i čast da 27.12 vas ugostimo u našim objektima “Mahala” Čarsija,”Mahala” Malta i “Mahala” Ciglane kako bi čitav dan mogli da uživate u besplatnim nargilama. Sa sobom ponesite osmijeh i dobro raspoloženje, a za ostalo ćemo se mi pobrinuti.

P.S. Iz godine u godinu sve nas je više i nadamo se da ćemo tako i nastaviti . To je sve zbog vas i hvala Vam”, napisali su na zvaničnoj stranici Mahale i na ovaj način pozvali sve svoje vjerne goste da uživaju u GRATIS nargili i da na taj način završe još jednu uspješnu godinu. I Mahalci su ih, kao i prethodnih godina, ispoštovali. Možda više nego ikad. Pogledajte kroz video i fotografije kako je bilo.