Početna BiH Noću Otvoren Wafir Hookah Lounge: U srcu Sarajeva možete uživati u ugodnom ambijentu...

Otvoren Wafir Hookah Lounge: U srcu Sarajeva možete uživati u ugodnom ambijentu uz jutarnju kafu, ali i večernje pušenje nargile

Foto: Selma Muminović

Sudeći po broju ljudi koji su sinoć procirkulisali kroz novootvoreni Wafir Hookah Lounge, lako se zaključuje da je ovaj dugo najavljivani objekat bukvalno preko noći stekao odličnu reputaciju među Sarajlijama, čim su odlučili da se u tolikom broju pojave na otvorenju koje se dugo čekalo.

Unikatna orijentalna atmosfera, ogroman izbor aroma nargile, ali i odlična kafa, kao i ljubazno osoblje, ono su po čemu će Wafir Hookah Lounge postati prepoznatljiv.

Wafir je u ogromnoj prednosti u odnosu na sve druge ugostiteljske objekte jer je lociran u strogom centru grada, dobro poznatoj Štrosmajerovoj ulici, u blizini sarajevske Katedrale.

Svi koji se odluče da borave ili posjete bh. prijestonicu, a u potrazi su za barom u kome mogu uživati u čarima nargile, Wafir treba da bude nezaobilazna destinacija.

Otvoren je u 19 h, a do ponoći se tražilo mjesto više. Oko 22 h pred prisutne je iznešena torta, pa su svi gosti zasladili i na taj način zajedno proslavili otvorenje ovog, kako se čini po otvorenju, novog okupljališta mladih.

Nema sumnje da će se Wafiru posjećivati u ranim jutarnjim satima jer su im sve kafe 1 KM. Ovo nije jedina pogodnosto ovog objekta, ali za sve dodatne informacije i specijalne ponude, pratite ih na Instagramu https://www.instagram.com/wafir.hookah.lounge/ ili na Facebooku https://www.facebook.com/wafir.hookah.lounge/

Ovaj lokal može postati mjesto Vašeg užitka uz prvu jutarnju kafu, ali i popodnevno i večernje druženje sa prijateljima u ugodnom ambijentu uz omiljene okuse nargile.

.

. .

. . . . .

.

.. .. . . . . .. . . . . .. . . . . . . . ... ..

.. . ..