Početna Izdvajamo Bečarević d.o.o. je više od mesnice: Delikatesni proizvodi prve halal certificirane mesne...

Bečarević d.o.o. je više od mesnice: Delikatesni proizvodi prve halal certificirane mesne industrije osvajaju tržište

Foto: Sejo Vesković

Bečarević d.o.o. posjeduje preradu mesa najveće kvalitete i prva je halal certificirana mesnica u Bosni i Hercegovini koja je implementirala halal i haccap kvalitetu još 2007. godine.

Ovo je moderna interpretacija tradicionalne, porodične prerade mesa u kojoj se čuvaju tajni recepti mesnih delikatesa koji se mogu probati i u mnogim premium proizvodima BiH brendova.

Ova kompanija svoje proizvode distribuira širom Bosne i Hercegovine. Do sada je razvila veliki broj standardizovanih proizvoda. Svi njihovi proizvodi se izrađuju od visokokvalitetnog halal mesa i ono što ih izdvaja na tržištu jeste posebitost njihovog sastava. Naime, delicije ove mesne industrije su visokoproteinskog sastava, bez dodatnih boja i aditiva. Stoga, pogodni su za ishranu profesionalnih sportista, trudnica i djece.

Od samog početka, mesnica Bečarević se izdvojila na tržištu po vrhunskoj preradi mesa i izuzetnom kvalitetu koji pruža.

Posvećenost inovacijama i razvoju naprednih tehnologija omogućila je da Bečarević d.o.o. postane jedan od vodećih i prepoznatljivih brendova u BiH.

Njihov cilj je da gastronomskoj sceni ponude najkvalitetnije meso direktno iz najprestižnijih svjetskih menija kako bi time obogatili tržište i doprinijeli razvoju BiH mesne industrije.

”Firma Bečarević je nešto više od mesnice. To je porodična firma sa jako dugom tradicijom. Naš način poslovanja je prilagođen našim vrijednostima. Shodno tome, imamo jako blizak i prijateljski odnos sa našim kupcima i uposlenicima. Našim poslovnim uspjesima je ponajviše doprinijelo znanje i iskustvo u spremanju mesnih delicija, koje je predhodilo razvoju recepata koji se dobro čuvaju od strane naših tehnologa. Naš cilj nikada nije bio rast. Više smo se željeli fokusirati na kvalitetnu liniju proizvoda koji će zadržati visok standard, što smo u konačnici i postigli”, kažu u u firmi Bečarević.

Bečarević d.o.o posjeduje tri maloprodajne poslovnice na području Opštine Centar.

Derebent 033 443 888,

Zaima Šarca 061 210 928 i

Kemal Begova 060 323 51 49

Sve informacije možete naći i na njihovim stranicama https://www.facebook.com/mesnicebecarevic/   ili https://www.instagram.com/becarevic__taste_of_health/?igshid=mexw5z8t67lx

.

..

.
.
.
.

.

..

. .. .... . . ... .. . .

.

.

.