Početna Izdvajamo Za srijedu najavljena prava čarolija u Štrosmajerevoj ulici: Wafir Hookah Lounge otvara...

Za srijedu najavljena prava čarolija u Štrosmajerevoj ulici: Wafir Hookah Lounge otvara svoja vrata!

Za srijedu, 25. decembra u 19 sati najavljeno je gala otvorenje Wafir Hookah Lounge – a. Riječ je o ekskluzivnom i autentičnom objektu, a jedna od najboljih lokacija u gradu Štrosmajerova br. 6 po svemu sudeći će biti mjesto neviđene čarolije i prave magije.

Čini se kako će Štrosmajerova br. 6 tek u narednom periodu biti centralno mjesto za okupljanje i sjajnu zabavu, te kako će ovaj dio grada tek sada oživjeti. Wafir Hookah Lounge će otvoriti svoja vrata 25. decembra i svima ponuditi pravu senzaciju kakva još nije viđena.

Ekskluzivno opremljeni Wafir Hookah Lounge sprema jedinstvene događaje, a sve to u ambijentu i ruhu kakav još nije viđen. Moderno opremljeni prostor Wafira će učiniti da se svaki gost osjeća ugodno i doživi pravu magiju. Komfor je zagarantovan, a svi gosti mogu biti sigurni kako ih očekuje udobnost kao u svom domu.

Sami Wafir Hookah Lounge će za svoje goste ponuditi najbolje nargile i najkvalitetnije ukuse. Magiju shishe ćete osjetiti tek u predstojećem periodu, a već sada postoji garancija da ćete se tamo vraćati iznova i iznova.

Ne propustite biti dio jedinstvenih događaja, a Wafir Hookah Lounge je već od srijede spreman da vam priušti nešto posebno, kako tokom večernjih izlazaka tako i tokom običnih dnevnih posjeta.

– “Naša priča će biti jedinstvena, iskrena i nesvakidašnja. Jednostavno, pravimo mirnu luku svima nama, želimo usporiti brži način života i posvetiti svoju pažnju našim gostima. Nećemo vas razočarati. Svi ste pozvani”, poručili su iz Wafira, koji je dostupan i na Instagramu:

https://www.instagram.com/wafir.hookah.lounge/