Početna Izdvajamo Night lounge bar za svako doba noći ali i dana: Autentičan prostor...

Night lounge bar za svako doba noći ali i dana: Autentičan prostor iz kojeg možete uživati u snježnoj čaroliji uz omiljena pića, nargilu i zakusku

Foto: Selma Muminović

.

Želite da probate nove ukuse za nargilu, da uživate ispijajući hladne ili tople napitke? Hoćete da se opustite uz alkoholna ili bezalkoholna pića uz ukusnu zakusku? Na pravom ste mjestu. Na našoj ponudi je novootvoreni Night Lounge’n Snack Bar, koji se nalazi na Kovačićima, preciznije u ulici Grbavička 2.

Ranije je na ovom prostoru bio Just Fumari. Preuređen, renoviran, ali i uz novi rebrending sad ovdje posluje Night lounge bar, a mnogobrojni gosti, uglavnom mladi ljudi, došli su na reotvorenje ovog objekta.

Specifično osvetljenje ovom objektu koji se prostire na 200 m2 sa preko 100 sjedećih mjesta, daje svježiji izgled, a tu su i niski separei za maksimalan komfor.

Kako bi ispoštovali slavljeničku atmosferu i novi početak rada, menadžment objekta za sve prisutne pripremio je pravu poslasticu – veliku tortu kojom su počastili svoje goste u o ovom autentičnom prostoru, sa unikatnim detaljima.

Većina objekta je u staklu, pa svi koji piju kafu, uživaju u nargili ili nečemu drugom, sve vrijeme mogu da prate dešavanja vani. Poseban ugođaj za sve one koji žele da uživaju u zimskoj čaroliji i snježnim pahuljama.

U ovom objektu krajem decembra ili početkom januara će se održati i Stand up comedy by Dragan Marinković Maca, koji će zagarantovano napraviiti dobru zabavu. Na Instagram stranici
https://www.instagram.com/night.lounge.bar/ bit će objavljen tačan datum održavanja ovog eventa.

.

.

. .. ... .

. .

. .
. . . . .
.

. . .