Početna Izdvajamo Mica Oklagijica organizuje Master Class na kojem će predstaviti potpuno nove tehnike...

Mica Oklagijica organizuje Master Class na kojem će predstaviti potpuno nove tehnike i elemente za poboljšanja rada maderoterapeuta

Milica Grgić, poznatija kao Mica Oklagijica u subotu (14.12.2019.) održat će svoj drugi Master class u karijeri, pa je tim povodom organizirala svečanu večeru za svoje prijatelje, saradnike i poznanike.

Na ovom Master Class-u biće Vam predstavljene i potpuno NOVE tehnike i NOVI elementi patentirani u svrhu poboljšanja vašeg rada kao maderoterapeuta i usavršavanje vaših rezultata na klijentima!

Podsjetimo da je Mica Oklagijica prvi maderoterapeut koja je patentirala svoje tehnike i oblik oklagije i zaštitila kao svoj proizvod. Uspješno vodi Beauty & Education center Mica Oklagijica, te sarađuje sa vodećim zvijezdama iz svijeta šoubiznisa.

Rođena 30.7.1993. u Beogradu, a iza sebe ima preko 12 godina radnog iskustva u oblasti Beauty indrustrije.

Njen salon nudi širok dijapazon usluga kako kozmetičkih tako i frizerskih, ali i usluge solarija, maderoterapija, šminkanja.

Dakle, koliko razmišljate o karijeri u oblasti Beauty industrije oblikovanja tijela ili ukoliko se već bavite ovim poslom, a želite unaprijediti svoje znanje u oblasti Body Sculpting-a, na pravom ste mjestu! Na Master Classu za vrlo kratko vrijeme možete savladati značajne tehnike, bazne i najnovije tehnike u svijetu Maderoterapije, te posebno kreirane tehnike by Maderoterapeut Milica Grgić.

Ukoliko se odlučite učiti od najbolje – Vaše vrijeme tek dolazi, jer imate priliku učiti od najboljeg stručnjaka u ovoj oblasti u Bosni i Hercegovini i tima ljudi koji će vam nesebično prenijeti svoje znanje!

Jedan od najvećih Body Sculpting događaja omogućiti će Vam da učite od vrhunskog stručnjaka i da svoje znanje kasnije primjenite u praksi, formirajući svoju armiju zadovoljnih klijenata.

Nakon jedinstvene prilike da uživate u prezentacijama, edukaciji i radovima, svi polaznici će dobiti i certifikat o pohađanju Masterclass-a.

Master Class je zakazan za 14. i 15. decembar u Sarajevu. Prijave su zatvorene, ali se uvijek možete prijaviti u Edukativnom centru za bazne i napredne tehnike!
Više o lokacijama na kome će edukacije biti održane biti ćete obavješteni na vrijeme.

Do tada, zapratiti njen profil na Instagramu https://www.instagram.com/micaoklagijica/