Početna Showbiz (VIDEO) Pogledajte kako izgleda prelijepa supruga Edisa Fetića Ede koji je u...

(VIDEO) Pogledajte kako izgleda prelijepa supruga Edisa Fetića Ede koji je u Zadrugu ušao kao ljubavnik Dragane Mitar koji neće da se razvede

U srbijanski rijaliti “Zadruga” ušao je Edis Fetić Edo, biznismen iz Novog Pazara, u javnosti poznatiji kao “gospodin torta”, zbog torti koje je u prethodnoj sezoni “Zadruge” slao bivšoj Modelsici – Dragani Mitar.

Ova pjevačica ušla je i u aktuelnu sezonu, a Edo nekoliko dana poslije nje, ali se nije predstavio kao njen ljubavnik, nego kao oženjen čovjek koji ima troje djece.

Podsjetimo, Dragana je u fazi razvoda, a u rijalitiju su ispričali da je i njegova supruga podnijela zahtjev za razvod, iako on ističe da se neće razvesti, zbog djece i “nekih njemu važnih razloga”.

Dragana se, u međuvremenu, zaljubila u Vladimira Tomovića sa kojim strasno razmjenjuje poljupce pred milionskim auditorijumom, iako joj je ljubavnik samo nekoliko metara tu u njihovoj blizini.

Ova zadrugarka ide od jendog do drugog i ne može da se odluči sa kojim da nastavi vezu. Edi spočitava da joj učesnici rijalitija govore da je Edo jasno rekao da se neće razvesti i da s njim nema budućnost.

Ispod pogledajte kako izgleda lijepa i atraktivna supruga Ede Fetića Torte, koja je sa njim deset godina i koja ga, očito, ludo voli, čim mu je oprostila dosadašnje afere sa Draganom, budući da su oni godinama u aferi.

.

Edo je sa svojom suprugom već deset godina i rodila mu je troje djece za koju je izuzetno vezan.

.

.

. . . .. . . . . . .