Početna Showbiz Iznenadit će vas njen gard: Prelijepa supruga Ede Fetića se prvi put...

Iznenadit će vas njen gard: Prelijepa supruga Ede Fetića se prvi put oglasila o Edi i ulasku u Zadrugu: Edis je tek ušao, a ja… (Video)

U rijaliti Zadruga prije nekoliko dana ušla je pjevačica Dragana Mitar, a iza nje i njen ljubavnik iz Novog Pazara Edis Fetić Edo, javnosti poznatiji kao “gospodin torta” koji je ovoj učesnici poslao tortu kad je prošle godine slavila rođendan u ovom rijalitiju.

Fetić se svima predstavio kao njen prijatelj, oženjen čovjek koji ima troje djece i koji nema namjeru da se razvede.

Ovakav slučaj, da u rijaliti uđe ljubavnik, još se nije desio. Svi se pitaju ko je supruga ovog Novopazarca, pa smo danas objavili njen identitet.

U pitanju je Zilha Karišik Fetić, prelijepa žena, majka, kraljica o čijem se ulasku još špekuliše. Naša ekipa tim je povodom stupila u kontakt sa Zilhom, koja je prokomentarisala svoj ulazak u srbijanski rijaliti:

“Ne želim još uvek da išta komentarišem jer Edis je tek ušao, a ja imam puno obaveza. Vreme će pokazati. Ne zna se još uvek ništa”, rekla nam je supruga Edisa Fetića Ede koja svakodnevno dobija podršku putem društvene mreže instagram, gdje joj pratioci sugerišu da ne gleda Zadrugu uz ohrabrenja da će se Edo njoj vratiti da je moli za oproštaj.

Zilha ovom prilikom nije izgovorila niti jednu ružnu riječ na svog supruga, a ruku na srce, nije ni on u rijalitiju. Danas je izjavio da je u brak sa njom ušao iz čiste ljubavi, a ranije je spominjao da je ona podnijela zahtjev za razvod braka, ali da se on nikad neće razvesti.

Ona se, očito, još uvijek jako dobro nosi sa ovom novonastalom situacijom i dostojanstveno drži svoj gard žene, majke, kraljice.

Ispod pogledajte video Edine supruge i nekih njihovih zajedničkih momenata:

.

. .. . .

.. . . . . .