Početna Izdvajamo Autopraonice Leon 1 i Leon 2 krase dugogodišnje iskustvo, pedantnost i povjerenje...

Autopraonice Leon 1 i Leon 2 krase dugogodišnje iskustvo, pedantnost i povjerenje zadovoljnih klijenata

Svako jutro ste u novom haosu od obaveza, djece i posla, pa vam se automobile brzo zaprlja?! Potrebna Vam je autopraonica u Sarajevu? Na dobrom ste mjestu, u ovom članku možete pročitati sve o autopraonicama Leon 1 i Leon 2. U nastavku je detaljno prikazan njihov rad.

Na ukupnoj kvadraturi od 200m2 nalazi se  sarajevske autopraonice Leon 1 i Leon 2 koje su u potpunosti opremljene opremom za kako za vanjsko tako i za unutrašnje pranje automobile.

Ove autopraonice koje se nalaze u Nedžarićima i na Dobrinji su opremljene sistemom meke osmozne vode, koji omogućava učinkovitije sušenje, bez tragova kapljica vode.

Leon 1 otvoren je 2005. godine, na adresi Ramiza Salčina 4, a od tada bilježi kontinuirani rast posla pa se vlasnici odlučuju otvoriti Leon 2, drugu autopraonicu 2019. godine.

Leon 2 nalazi se na adresi Sulejmana Filipovića do broja 5.

I jedan i drugi Leon imaju svoje radnike koji četverotočkaše čiste, sređuju i lickaju.

Pet ljubaznih zaposlenih radnika dočekat će vas svakodnevno nasmijani, a tokom čišćenja vašeg ljubimca na četiri točka biće pedantni i vrlo susretljivi.

Ove autopraonice rade svaki dan od 8 do 16h uključujujući i vikende.

Osim pranja u ovim autopraonicama se nudi dubinsko pranje sjedišta, poliranje kompletnog vozila.

Budući da iz mjeseca u mjesec njihov obim posla raste, iz Leona poručuju da imaju namjeru da se šire u budućnosti.

Današnji moderni automobili zaštićeni su od korozije i vanjskih utjecaja, no čak i ovi premazi imaju svoj rok trajanja te su skloni ubrzanom gubitku svojstava ako su trajno izloženi elementima i kemijskom djelovanju nakupljene prljavštine, shodno tome redovno pranje vozila jedna je od najučinkovitijih i najlakših metoda za produživanje njegovog životnog vijeka.

Sve novosti o ovim autopraonicama koje sarađuju sa velikim brojem fizičkih i pravnih lica, možete naći na njihovoj Instagram stranici

https://www.instagram.com/leon_or_autopraonica/?igshid=1ecmlw1llioiq ili preko njihove Facebook stranice:

https://www.facebook.com/autopraonaleon2/

. .... .. .