Početna Izdvajamo AB Soft, računarski inženjering i konsalting – sve na jednom mjestu: Prodaja...

AB Soft, računarski inženjering i konsalting – sve na jednom mjestu: Prodaja fiskalnih uređaja, softverskih programa prilagođenih fiskalizaciji uz sigurnost i dostupnost

AB Soft firma postoji od 2000. godine kao firma za Računarski inženjering i konsalting. Nude gotova softverska rješenja za vaše poslovanje (izrađuju klasične Windows aplikacije i Web aplikacije). Također izrađuju softverska rješenja po Vašoj narudžbi te izrađuju projekte za vaš informacioni sistem. Njihovi klijenti mogu kupiti i potreban hardware u sklopu prodaje bilo kojeg od softverskih rješenja također pružaju i usluge održavanja istog.

– Trenutno najaktuelnija činjenica je da je AB soft izdao novu verziju AB Plus 10.0 za cloud rješenje.
– AB Plus 10.0 sadrži 3 komponente, a to su SIGURNOST jer su Vaši podaci na zaštićenom serveru, JEDNOSTAVNOST jer nudi brzu obradu i uštedu vremena te DOSTUPNOST jer možete pristupiti Vašim podacima u svakom trenutku preko interneta.
– AB Plus 10.0 sadrži Glavna knjigu , PDV KUF/KIF, PC kasa, Veleprodaju, Maloprodaju, Materijalno, Proizvodnju, Stalna Sredstva, Obračun Plaća i Blagajna
– Kupovinom programa dobijete besplatno održavnje od 6 (šest) mjeseci.
– AB PLUS-u možete voditi neograničen broj firmi (uključeno u osnovnu cijenu). Idealno za knjigovodstvene agencije.

– Pored gore navedene nove verzije AB Plus 10.0 ova firma se bavi i fiskalizacijom u BiH te radi sa 3 dobavljača a to su KimTec d.o.o., Tring d.o.o i Config d.o.o.
– Rade prodaju i servis fiskalnih printera i fiskalnih kasa
– Softverska aplikacija izvršava se na nadređenom računaru i omogućava dvosmjernu komunikaciju nadređenog računala s fiskalnim uređajem preko porta fiskalnog uređaja i naročito zadavanje komandi fiskalnom uređaju od nadređenog računala.
-Ako se odlučite da AB SOFT bude Vaš partner u fiskalizaciji u mogućnosti su da Vam ponude rješenje po principu ”SVE NA JEDNOM MJESTU”, aplikativni software, registracija i distribucija fiksalnih sistema, servis i održavanje.

– Za sve detaljnije informacije molimo da posjetite firmu direktno na adresi Radnička 70 C Grbavica ili putem kontakta: +387 33 810 970 ili + 387 61 245 473

– RADNO VRIJEME:
Pon-Pet 09:00-17:00 h
Subota 09:00-14:00 h

.