Početna Izdvajamo Sinoć u Kilimu održana promocija Silvera: Brojni voditelji, novinari, influenseri i blogeri...

Sinoć u Kilimu održana promocija Silvera: Brojni voditelji, novinari, influenseri i blogeri uživali u muzici uz sok od maline

Foto: Selma Muminović


Sinoć je u prelijepom ilidžanskom restoranu Kilim održana promocija proizvoda “Silver”, soka od maline koji je na tržište lansirao Fikret Hodžić.

Podsjetimo, Fikret Hodžić je prije tri godine u rodnoj Srebrenici pokrenuo firmu i počneo uzgajati maline. Broj proizvoda s oznakom “Srebrena malina” iz godine u godinu je sve veći, što potvrđuje kvalitet i potrebu za ovom vrstom zdravih proizvoda na tržištu. Nakon smrznutog jagodičastog voća, smrznute maline, kupine, te „Srebrenog mixa“, koji čine kupine, maline i aronije, Fikret je lansirao novi proizvod “Silver”.

 

Iako je event zvanično počeo u 20 h, influenseri, blogeri, voditelji i novinari počeli su pristizati već oko 18 h.

Uz ugodni muzički repertoar Dunje Fazlić koju je pratio prat uz gitaru, prisutni su uživali u evergrinima uz sok od maline.

.Goste je dočekivala ljubazna Alma Čengić, marketing menadžerica Srebrene maline, kao i Redžep Hodžić, brat Fikreta Hodžića koji je također zaposlen u „malini“.

 

.

Fikret Hodžić zbog ranije dogovorenih obaveza nije mogao doći prije nego što je, kako je objasnio, završio važan sastanak, pa je u Kilim stigao tek oko 21 h, ali sa širokim osmijehom na licu.

Ovaj popularni voditelj Hayat TV-a iznenadio se kad je ugledao sve te drage ljude okupljene na promociji pića koje je za vrlo kratko vrijeme postalo traženo pa je, na njegovo zadovoljstvo, dospijelo u većinu sarajevskih objekata.

Nakon jednosatnog pjevanja uz goste, Dunja je najavila da sljedi iznenađenje i to rođendansko. Svi prisutni su u glas sa njom zapjevali “Danas nam je divan dan”, a onda se pojavila prelijepa Ana Bavrka sa tortom u ruci koja je krenula u zagrljaj Adiju Bebabiću, njenom prijatelju.

Novinar i voditelj N1 televizije ostao je zatečen onim što mu je priredila njegova, prije svega, prijateljica, a onda i kolegica.

Atraktivna voditeljica Hayat TV-a svom Mostarcu učinila je i ovaj rođendan nezaboravnim, poslije čega su uslijedile rođendanske čestitke, fotkanje i nazdravljanje uz “Silver”.

A da Sivlerov dio Kilima u kojem je održana promocija bude besprijekoran, da gosti imaju adekvatnu muziku, piće i iće, pobrinula se Amra Sejdić uz pomoć Alme Čengić.

Kroz naše fotografije pogledajte ko se sve pojavio na promociji Silvera i uživao u ovom ukusnom soku od malina, koji je za vrlo kratko vrijeme postigao nevjerovatnu popularnost među mladim ljudima u BiH.

. .

..
.. . . . . . . . .

. . . . . . . . .. . .. .


. . . ... . . . .. . .

.. .

. . . . . . . . .. . .