Početna Showbiz Otkrivamo pravi razlog tuče: Kija i Sloba su se jutros potukli zbog...

Otkrivamo pravi razlog tuče: Kija i Sloba su se jutros potukli zbog Lune Đogani! (Video)

Medije su tokom današnjeg dana preplavile informacije o tuči Slobe Radanovića i Kije Kockar koja mu je jutros upala u stan.

Naime, Sloba Radanović prijavio je policiji da je u stan na Novom Beogradu ušla njegova bivša supruga Kristina Kockar i da ga navodno maltretira. Policija je odmah došla do stana gdje je utvrđeno da su se prvo svađali, a zatim potukli. On ima ogrebotine, a Kija crvenilo i bol u nozi. Reagovala je i ekipa Hitne pomoći, a u saradnji sa Tužilaštvom istražuju se sve okolnosti događaja.

– To je sve istina, bila je policija, posvađali smo se, ali se nismo tukli. Odnosno, ja nisam nikoga tukao – rekao je pjevač za Pink.rs, a sve je potvrdio i za Telegraf.rs što ima i snimljeno.

Ipak, da li na nagovor Kije Kockar, koja se očigledno i dalje miješa u život bivšeg supruga, na nagovor prijatelja, ljudi koji mu vode karijeru,  Slobodan je na Instagram “storiju” napisao: “Laž”, i sve to deset minuta nakon što je isto napisala i Kija.

No, portalu senzacija stigla je informacija da je do sukoba bivših Zadrugra došlo ni manje ni više nego zbog Lune Đogani. Naime, Luna i Sloba su se sinoć oči u oči sreli na Alo žurci. Iako je Luna došla sa dečkom Markom Miljkovićem, Radanović nije skidao pogled sa Đoganijeve i to toliko očigledno da su to mnogi komentarisali, tvrde nam izvori sa žurke. Pretpostavlja se da je to neko javio Kiji koja je zbog toga napravila ovaj haos.

Radanović i Kockareva su ovoga puta ipak omanuli u manipulaciji, a kako se pjevač izlanuo i sve potvrdio, onda je očigledno kako su po ko zna koji put pokušali slagati javnost. Drugi put će, vjerujemo, biti oprezniji i više usaglašeni.

. .

.

.

.