Početna Showbiz KAD NIJE BIO DOBAR PREMA ANABELI Andrej Atijas prvi put progovorio o...

KAD NIJE BIO DOBAR PREMA ANABELI Andrej Atijas prvi put progovorio o sukobu sa Gagijem Đoganijem: Mediji o nama govore kao o najvećim neprijateljima (Video)

Otkako je Anabela Atijas potvrdila prije mjesec dana da se razvela od Andreja Atijasa, ovaj sad veći bivši bračni par ne silazi sa naslovnih strana. Pjevačica je objasnila da su shvatili da bolje funkcionišu kao prijatelji nego kao bračni partneri, donijeli su odluku da na svoj bračni odnos stave tačku. 

Ljubav nije prestala, niti poštovanje i razumijevanje, ali u njihovom slučaju pokazalo se da ove tri stavke nisu bile dovoljne. Oboje su tužni i ne kriju da pate zbog razvoda. Anabelinu stranu priče smo čuli, ali nismo Anrejovu.

Atijas se vratio u Sarajevo, gdje smo i snimili video intervju sa njim. Prvi put otkako se zaljubio u Anabelu progovorio je o životu sa njom, zašto nije mogao ostati u bračnoj zajednici, ali i o njenim kćerkama Luni i Nini koje lijepa Goraždanka ima iz prvog braka sa denserom Gagijem Đoganijem sa kojim je Andrej svojevremeno morao riješiti nesuglasice jer nije bio “dobar prema Anabeli”.

Pitali smo Andreja je li šta misli o Gagiju i o tome što je plakao za Anabelom:

“Jesam, gledao sam uživo te noći. Pratim ja Gagija. Gagi je moj dobar prijatelj, ja i Gagi smo se zbližili. Znam da pričaju mediji o nama kao o najvećim neprijateljima, ali to uopšte nije istina. Ja i Gagi smo u jako dobrim odnosima. Imali smo neke nesuglasice nekad, pa smo ih riješili”, objasnio je Andrej, a onda je potvrdio ono što je novinarka dodala:

“Kad nije bio dobar prema Anabeli”.

“Tako je, ali riješili smo to u ime njegovih kćerki, tako da je to iza nas. Ali za Gagija mislim da je ok dečko skroz, da je pošten momak i da nije pokvaren, meni je to najbitnije u životu”.

Ostatak ovog prvog video intervjua Andreja Atijasa pogledajte ispod u linku

.

.

. .

.

 

.

.

.. . . . .

.. .. . . . . .

.

.

. . . . . . . . . . . . . . . . .