Početna Showbiz Fikret Hodžić otvorio dušu: Ostalo mi je još samo da nađem kosti...

Fikret Hodžić otvorio dušu: Ostalo mi je još samo da nađem kosti svog oca! Otvoreno o braku sa Lalom i linču kroz koji je prošao!

Jeste da je teško izbrojati sve životne uspjehe poznatog TV lica Fikreta Hodžića, a svakako ono što je njemu najbitnije od svega, jeste biti čovjek i ostati prizeman, svjestan sebe. Život ga nije mazio, pa čak i onda kada je postizao velike poslovne uspjehe, nailazio je na podmetanje nogu i padove zbog kojih je danas jači i koji su mu u suštini bili samo lekcije.

Od zavidne televizijske karijere, do autora najprodavanije knjige u BiH, pa sve do lansiranja pića “Silver”, poznati voditelj kroz život korača naprijed, pa i onda kada su njegovi putevi posuti trnjem. Fikreta ćete vidjeti i u radnom odijelu među malinama, elegantnom odijelu na malim ekranima ili sastancima, a svakako poznanici i prijatelji ga najbolje poznaju po čistom obrazu. Ljudskost koju posjeduje kosi se sa nerealnom, a to najbolje zna njegova supruga Lala, koja je u početku njihove ljubavi imala velike zdravstvene probleme, a upravo Fikret joj je bio najveći oslonac.

Fikret Hodžić je otvorio dušu za ekipu Senzacije i Ekskluzive. U ilidžanskom Kilimu smo uz njegovo piće “Silver” razgovarali o svemu pomalo. Fikret se dotakao tema o kojima nije govorio za javnost, te prvi put otvorio dušu i ispričao kako je gledao na to kada se njegova sadašnja supruga Lala borila sa teškom životnom borbom. On se tada pokazao ne samo kao pravi muškarac, nego kao osoba koja je iskazala pravu ljubav. Osim što je govorio o boli koju je imao kad su za njega rekli da je prodao kosti svog oca, Fikret je priznao da mu je jedina životna želja da pronađe kosti svog oca.

.

. . . . . . . .